Grace Ghanem: 6 καλοκαιρινά looks που κολακεύουν κάθε γυναίκα άνω των 50

08:16 25/5/2022 - Πηγή: InStyle

Λένε πως το στιλ δεν έχει ηλικία και η fashion influencer Grace Ghanem το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Chic και υπέρλαμπρη, κάθε της look περιλαμβάνει φαντασία, νέες ιδέες και ρούχα που μία γυναίκα άνω των 50 ίσως και να μην τολμούσε, αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς αποδεικνύονται ιδανικά. Η ηλικία δεν είναι ένα όριο που θα έπρεπε να περιορίζει τις στιλιστικές μας επιλογές, αλλά αντίθετα ένα κίνητρο για να δείξουμε την εμπειρία μας και τα styling

κόλπα μας. Και η Grace έχει τις πιο απίθανες ιδέες.

@graceghanem

Chic με βερμούδα και μαρινιέρα: πόσο parisian chic είναι το συγκεκριμένο outfit; Γυναίκες άνω των 50 συνήθως, αποφεύγουν να φοράνε καυτά σορτς, χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί κανόνα. Κανόνας είναι να νιώθουμε άνετα και μια στιλάτη βερμούδα συνδυασμένη με το πιο hot item των French girls αποτελεί το πιο δροσερό outfit του καλοκαιριού.

@graceghanem

Printed dress: midi σε Α γραμμή, αεράτο και υπέροχο. Είτε με μακριά μανίκια, είτε αμάνικο ή τιράντα, το συγκεκριμένο φόρεμα αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και λατρεύεται από κάθε ηλικία, αφού δίνει έναν βασιλικό αέρα στα καλοκαίρια μας.

@graceghanem

Athleisure style: ένα σετ με casual αισθητική αναδεικνύει κάθε σιλουέτα, ενώ είναι ιδανικό για πρωινές βόλτες με στιλ και άποψη. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, επιλέξτε το σε έντονα χρώματα και συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα mules, ακριβώς όπως η Grace.

@graceghanem

Midi pencil φούστα: άλλο ένα διαχρονικό κομμάτι που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην ντουλάπα της. Μην περιοριστείτε από την ηλικία και επιλέξετε safe χρώματα όπως γκρι και μαύρο. Τολμήστε ένα έντονο και κλέψτε τις εντυπώσεις με την τόλμη και το στιλ σας.

@graceghanem

Total white: τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα και την elegant αισθητική του λευκού. Αέρινες παντελόνες, lingerie tops και flat σανδάλια αρκούν για να πετύχετε τον πιο αριστοκρατικό συνδυασμό του καλοκαιριού.

@graceghanem

Animal print φόρεμα: η Grace έχει εδραιώσει ένα στιλ κομψό και ταυτόχρονα, fashion forward, καθώς για την ίδια η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Άνεση και άποψη είναι τα δύο χαρακτηριστικά, τα οποία όλες οι γυναίκες θα πρέπει να βάζουν σε πρώτο πλάνο, προσθέτοντας πάντοτε τη δική τους προσωπική πινελιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα