Stylish Aquarius: 6 celebrities Υδροχόοι που ντύνονται εκκεντρικά

22:33 4/2/2024 - Πηγή: InStyle

O Υδροχόος, ο πιο εκκεντρικός και πρωτότυπος στον χορό των ζωδίων, ξεχωρίζει για την ανεξάρτητη φύση του και την αγάπη του για το πρωτοποριακό. Είναι ανεξάρτητος, εξωστρεφής και πάντα έτοιμος να δοκιμάσει κάτι νέο. Εκτιμά την ελευθερία και αναζητά την πρωτοτυπία σε κάθε πτυχή της ζωής του, γι’ αυτό και το στιλ του είναι πάντα μια έκπληξη. Αγαπά τον πειραματισμό και τον συνδυασμό αντίθετων στοιχείων. Φοράει με άνεση το απροσδόκητο, ενώ η γκαρνταρόμπα του είναι γεμάτη με πρωτότυπα κομμάτια που αντανακλούν την προοδευτική του προσέγγιση στη μόδα. Ωστόσο, έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα vintage

κομμάτια που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία.

Άραγε ξέρατε ότι αυτοί οι 6 celebrities ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου;Paris HiltonMegan Thee StallionJennifer AnistonHarry StylesShakiraThe WeekndParis Hilton

Η βασίλισσα της Y2K μόδας, της υπερβολής και του πάρτι. Με τον δικό της τρόπο, η Paris συνδυάζει τη λάμψη με την εκκεντρικότητα, δημιουργώντας ένα στιλ που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Megan Thee Stallion

Η Megan αποπνέει αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα. Όλες της οι εικόνες είναι ανατρεπτικές, ενώ πάντα αποτελεί έναν ανεξάντλητο πηγαίο προσανατολισμό για τη νεανική μόδα. Αυτή που δεν ακολουθεί τους κανόνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Thee Stallion (@theestallion)

Jennifer Aniston

Το αγαπημένο «Φιλαράκι» της τηλεόρασης, η Jennifer, εκπέμπει κλασική κομψότητα με έναν διακριτικό αέρα εκκεντρικότητας. Το στιλ της είναι διαχρονικό και πάντα ενημερωμένο, εκφράζοντας ήσυχη πολυτέλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Harry Styles

Το πρώην μέλος των One Direction έχει αναδείξει τον όρο “gender-fluid” με το στιλ του. Αναμειγνύει το ανδρικό με το γυναικείο και τις εποχές με άνεση, δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό fashion statement. Για τον Harry, η μόδα δεν γνωρίζει όρια, ούτε και δέχεται ετικέτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Shakira

Η λατίνα σταρ Shakira φέρνει το πάθος στο στιλ της. Με εντυπωσιακά χρώματα και γραμμές, δημιουργεί διασκεδαστικές εικόνες με ένα σέξι touch που αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

The Weeknd

Ο The Weeknd ενσωματώνει τη ροκ αισθητική στο στιλ του. Με ιδιαίτερα αξεσουάρ, δημιουργεί μια εικόνα που συνδυάζει την άνεση με το πρωτοποριακό. Ένα από τα πιο σύγχρονα style icons που έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο με την τόλμη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Tesfaye (@theweeknd)

Keywords
Τυχαία Θέματα