Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Τι ετοιμάζουν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

21:03 4/2/2024 - Πηγή: InStyle

Λίγες εβδομάδες αφότου έγιναν viral (για πολλούς λόγους) με το ταξίδι τους στην Τζαμάικα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν ένα ακόμη διεθνές ταξίδι στα σκαριά.

Την Παρασκευή, το Invictus Games Foundation ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι θα ταξιδέψει στον Καναδά στις 14 Φεβρουαρίου για να παρευρεθεί στην εκδήλωση One Year to Go για τους αγώνες Vancouver Whistler Invictus

Games 2025.

Invictus Games θα επιστρέψουν στον Καναδά για πρώτη φορά από τότε που φιλοξενήθηκαν στο Τορόντο το 2017, όπου oι Sussexes έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι. ‘Ένας σημαντικός προορισμός για το ζευγάρι, σε μια σημαντική ημέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους. Μeghan και Harry θα συνδυάσουν την κοινωνική τους υποχρέωση με τις διακοπές τους, σε μία χώρα που έχουν αδυναμία, αφού εκεί ήρθαν πιο κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Invictus Games Foundation (@weareinvictusgames)

νέα σενάρια για τη συνεργασία τους με το Netflix

Περισσότερα νέα για το στούντιο Archewell Productions του ζευγαριού και τη συνεργασία του με το Netflix κυκλοφόρησαν σε εκδήλωση του Netflix την Τετάρτη. Σύμφωνα με το Hello!, η Chief Content Officer της εταιρείας Bela Bajaria είπε στο κοινό στην παρουσίαση του “Next στο Netflix ότι η Meghan και ο Harry εργάζονται σε μια σειρά από έργα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με τον Brandon Riegg, τον αντιπρόεδρο του streamer για σειρές χωρίς σενάριο και ντοκιμαντέρ.

Ο Riegg, ο οποίος εντάχθηκε στο Netflix το 2016, επέβλεψε την επέκταση της εταιρείας στο ριάλιτι, η οποία έχει δημιουργήσει επιτυχίες όπως το Queer Eye, το Love Is Blind και το Tidying Up with Marie Kondo.

«Έχουν μερικά πράγματα χωρίς σενάριο πάνω στα οποία δουλεύουν με τον Brandon», είπε η Bajaria. «Και έχουν στην πραγματικότητα μια δέσμη ανάπτυξης, έχουν μια ταινία σε εξέλιξη, μια σειρά [σε σενάριο] πάνω στην οποία εργάζονται. Όλα λοιπόν πολύ πρώιμα, με μια ταινία, μια τηλεοπτική εκπομπή και μερικές εκπομπές χωρίς σενάριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα