Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Δημοσίευσε τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Χρήστο Μάστορα -Βίντεο

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι σε σχέση και ζουν τον απόλυτο ερώτα!

Το ζευγάρι φροντίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί και πριν από κάποιες μέρες πραγματοποίησε μια εξόρμηση στη μαγευτική Μήλο, όπου πέρασε ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του.

Η πρώην παίκτρια του «GNTM» δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον τραγουδιστή στα social media, ενώ σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok

είδαμε σπάνια τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο συμπεριλαμβάνονται και πλάνα από τη συναυλία που έδωσαν πρόσφατα οι «Μέλισσες», όπου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έδωσε το παρών, αφού φροντίζει να είναι πάντα στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιάς της στις μουσικές εμφανίσεις του.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou ♬ original sound – <3

Ο Χρήστος Μάστορας για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πρόσφατα, ο Χρήστος Μάστορας φιλοξενήθηκε μαζί με τις «Μέλισσες» στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο και μίλησε για τη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να’ χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς;

Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Βόμβα! Έγκυος η Άννα

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασε στον αέρα του Alpha -«Δεν γίνεται πουθενά αυτό, είναι αδιανόητα πράγματα»

Τόλης Παπαδημητρίου: «Ο Μουτσινάς θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είναι σε περίοδο αλλαγών»

Keywords
Τυχαία Θέματα