Simone Susinna: Ανάβει φωτιές στη Μύκονο – Καυτές αγκαλιές και παιχνίδια στη θάλασσα με την Anitta

12:10 12/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Simone Susinna, τον οποίο γνωρίσαμε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στις “365 Ημέρες” του Netflix, επέστρεψε στη Μύκονο, αλλά αυτήν τη φορά συνοδευόμενος από την αγαπημένη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Susinna (@susinnasimone)

Ο 29χρονος Ιταλός ηθοποιός είναι σε σχέση με τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta και δεν έχουν αφήσει καμία αμφιβολία για τον έρωτα που ζουν, αφού το ζευγάρι δεν διστάζει να εκφράσει το πάθος του και δημόσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Susinna (@susinnasimone)

Ο Susinna, που εντυπωσιάζει με το αγαλματένιο κορμί του, και η επίσης σέξι popstar απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην Αγία Άννα της Μυκόνου ενώ δεν σταματούσαν να ερωτοτροπούν στιγμή ανάβοντας φωτιές στην παραλία, όπως βλέπουμε στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Καυτές αγκαλιές, φιλιά, χαμόγελα και παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσε το ζευγάρι αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

Simone Susinna: Στη Μύκονο ο σταρ των ταινιών “365 ημέρες”

O Ιταλός ηθοποιός, 29 ετών, γεννημένος στην Κατάνια, έγινε γνωστός από τις δύο ερωτικές ταινίες “365 ημέρες” στο πλευρό του επίσης Ιταλού ηθοποιού και απόλυτου συμβόλου του σεξ Michele Morrone.

Keywords
Τυχαία Θέματα