Silver Pants: Το ασημί παντελόνι είναι ό,τι πιο εναλλακτικό κυκλοφορεί στο street style – Έτσι το φοράμε σήμερα

14:34 2/11/2023 - Πηγή: InStyle

Το μεταλλικό ασημί έχει κατακτήσει την κορυφή των τάσεων στον κόσμο της μόδας και έχει επιβάλλει την λαμπερή παρουσία του στο street style. Γενικά η τάση που αντλεί έμπνευση από το μέλλον, έχει καταφέρει να ενσωματώσει μια δόση πρωτοτυπίας και εκκεντρικότητας στις εμφανίσεις μας. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους, η επιβλητική παρουσία του ασημένιου χρώματος αποτελεί μια πηγή έμπνευσης για εναλλακτικά looks.

Ανάμεσα στα τόσα μεταλλικά κομμάτια, τα silver pants έχουν τον πρώτο ρόλο. Το πώς θα γίνει ο συνδυασμός τους θέλει ταλέντο.

Ψάξτε για συγκεκριμένου ύφους αξεσουάρ, που θα στηρίξουν το εντυπωσιακό look αλλά θα προσφέρουν και ισορροπημένη εμφάνιση.

Μεταλλικό Κοστούμι

Η εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μεταλλικό κοστούμι θα αναδείξει την αισθητική του ασημένιου παντελονιού. Αν προσθέσετε ένα λεπτό τοπ από μέσα ή ίσως και τίποτα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια office τσάντα θα «σπάσετε» την υπερβολική λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Πλεκτά και Χρώμα

Ανακαλύψτε την άνεση που μπορεί να προσφέρει το casual στιλ με ένα πλεκτό πουλόβερ σε έντονες αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ζεστό, ρομαντικό και ταυτόχρονα φουτουριστικό ντύσιμο που καμία σχέση δεν θα έχει με τα υπόλοιπα καθημερινά looks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Λευκό Πουκάμισο

Κλασικό, απλό και τέλειο για τη δική μας περίπτωση. Ναι, το λευκό πουκάμισο ταιριάζει άψογα και με τα μεταλλικά και πόσο μάλλον με το αγαπημένο μας ασημένιο παντελόνι. Και όχι μόνο πάει, αλλά το αναβαθμίζει κιόλας αφού το κάνει να δείχνει λιγάκι πιο «ακριβό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα