Tori Spelling: Παθιασμένα φιλιά με νέο σύντροφο – Η απάντηση στον πρώην σύζυγό της

13:01 2/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Tori Spelling δείχνει στον εν διαστάσει σύζυγό της, Dean McDermott ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, η ηθοποιός φιλά παθιασμένα τον διευθύνοντα σύμβουλο της διαφημιστικής εταιρείας Ryan Cramer. Οι δυο τους απόλαυσαν ένα ρομαντικό ραντεβού στο Λος Άντζελες, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της.

Tori Spelling kisses Ryan Cramer after ex Dean McDermott

moved on https://t.co/r2bag5eULC

— Shootersyk”DamyEku” (@ShootersykEku) November 2, 2023

Η Tori Spelling, 50 ετών, δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Cramer. Ο νέος έρωτας της ηθοποιού είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Neuron Syndicate Inc. με έδρα τη Σάντα Μόνικα.

Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει αγκαλιές στον δρόμο έπειτα από μια βραδιά στο hotspot Level 8 του Λος Άντζελες. Αργότερα κρατήθηκαν χεράκι χεράκι και φιλήθηκαν προτού μπουν στο αυτοκίνητο.

Tori Spelling caught kissing Dean McDermott look-alike after ex moves on with Lily Calo https://t.co/A2y72qSKsi pic.twitter.com/RpMR4gtT3f

— Page Six (@PageSix) November 1, 2023

Ο πρώην σύζυγος της Tori Spelling, McDermott ζει το δικό του ειδύλλιο με τη Lily Calo, 32 ετών. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε από την DailyMail.com τον περασμένο μήνα, όταν το ζευγάρι επίσης φιλιόταν στη μέση του δρόμου. Φυσικά και η Tori, παρά τα πολλά προβλήματα, δεν έχασε χρόνο για να βρει τον έρωτα. Και μάλιστα, ο νέος σύντροφος φέρεται να μοιάζει πολύ με τον πρώην σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα