Sharon Stone: Αποκαλύπτει ποιος παραγωγός της είπε να κάνει σεξ με τον Billy Baldwin – H σκληρή απάντηση

09:30 13/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sharon Stone είχε διάθεση για αποκαλύψεις και για πρώτη φορά κατονόμασε τον διάσημο παραγωγό που της είπε να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Sliver, μόνο και μόνο για να βελτιωθεί η ερμηνεία του.

Η Stone που ομολόγησε ότι ένιωσε πιεσμένη να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της, είχε γράψει για το υποτιθέμενο περιστατικό μεταξύ της ίδιας και ενός παραγωγού στα απομνημονεύματά της The Beauty of Living Twice (2021). Ωστόσο, τώρα, η 66χρονη Stone αποκάλυψε το όνομα του παραγωγού που δεν είναι άλλος από τον αείμνηστο Robert Evans, ο οποίος ήταν παραγωγός στο θρίλερ Sliver του 1993. Σημειώνεται ότι ο Evans πέθανε το 2019, σε ηλικία 89 ετών.

Η σταρ δήλωσε στο Louis Theroux Podcast ότι “θα έπρεπε να ήταν στο γύρισμα”, αλλά την κάλεσαν στο γραφείο του Evans για να συζητήσουν τη χημεία της με τον Baldwin, 61 ετών σήμερα.

“Έτρεχε στο γραφείο του με τα γυαλιά ηλίου του και μου εξηγούσε ότι κοιμήθηκε με την Ava Gardner και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Billy Baldwin, γιατί αν κοιμόμουν με τον Billy Baldwin, η ερμηνεία του Billy Baldwin θα γινόταν καλύτερη“, θυμήθηκε η Stone από την υποτιθέμενη συνομιλία τους. “Και έπρεπε ο Billy να γίνει καλύτερος στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα“.

Σύμφωνα με τη Stone, η λογική του Evans ήταν: “Αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Billy, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία”.

“Και το πραγματικό πρόβλημα της ταινίας ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιό, που θα μπορούσε απλά να τον πηδήξει και να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τροχιά. Και το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι ήμουν τόσο σφιχτή”, είπε η σταρ.

Η Stone ισχυρίστηκε επίσης στο podcast ότι ο Evans “δεν άκουσε τη λίστα των ηθοποιών που πρότεινα για τον ρόλο” και επέμεινε να επιλέξει τον Baldwin.

Για τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Βασικό Ένστικτο, που είχε γυριστεί την περασμένη χρονιά, είπε: “Δεν χρειαζόταν να π@δ#ξω τον Michael Douglas. Ο Michael ερχόταν στη δουλειά και ήξερε πώς να χτυπήσει αυτά τα σημάδια και να κάνει αυτή την ατάκα, να κάνει πρόβες και να εμφανιστεί. Τώρα ξαφνικά είμαι στην επιχείρηση του ‘πρέπει να πηδήξω τους ανθρώπους’“. Η Stone θυμήθηκε πολλαπλές περιπτώσεις προσέγγισης από παραγωγούς για να κάνει σεξ με τους συμπρωταγωνιστές της στα απομνημονεύματά της The Beauty of Living Twice.

Η απάντηση του Billy Baldwin

Ο συμπρωταγωνιστής της στο Sliver δεν έμεινε σιωπηλός σε όσα είπε η Stone. Έδωσε μια σκληρή απάντηση μέσω Χ. “Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Sharon Stone συνεχίζει [sic] να μιλάει για μένα όλα αυτά τα χρόνια μετά;”, έγραψε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη έπειτα από τόσα χρόνια επειδή απέφυγα τις προτάσεις της;

Not sure why Sharon Stone keep talking about me all these years later?

Does she still have a crush on me or is she still hurt after all these years because I shunned her advances?

Did she say to her gal pal Janice Dickinson the day after I screen tested and ran into them on our… pic.twitter.com/PtgqMC6Sgz

— Billy Baldwin (@BillyBaldwin) March 12, 2024

Μήπως είπε στη φίλη της Janice Dickinson την επομένη των δοκιμαστικών που έπεσα πάνω τους στην πτήση μας από το MGM Grand πίσω στη Νέα Υόρκη: Θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι; Έχω τόσες βρωμιές να πω γι’ αυτήν που θα την έκανα να γυρίσει το κεφάλι της, αλλά δεν είπα τίποτα.

Η ιστορία της συνάντησης που είχα με τον Bob Evans όπου τον παρακάλεσα να μου επιτρέψει να χορογραφήσω την τελική ερωτική σκηνή της παρακάτω φωτογραφίας (βλ. ανάρτηση) για να μην χρειαστεί να φιλήσω τη Sharon είναι θρυλική. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, kinky και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Sharon; Αυτό θα είχε πλάκα.“

Keywords
Τυχαία Θέματα