Sean Penn: Ο λόγος που διαλύθηκε ο γάμος του

09:45 14/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Sean Penn μίλησε για το διαζύγιό του και ένα έχουμε να πούμε… έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του…

Ο 61χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε γνωρίσει την πρώην σύντροφό του το 2016 και τέσσερα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Ωστόσο, ύστερα από μόλις έναν χρόνο γάμου, η 30χρονη Leila George έβαλε τέλος στη σχέση τους. Ο λόγος; Απ’ ότι φαίνεται φταίει αποκλειστικά ο Sean. Πρόσφατα, μάλιστα, ο ίδιος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ‘Hollywood Authentic’ και εξέφρασε όλα τα συναισθήματά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greg Williams (@gregwilliamsphotography)

“Υπάρχει μια γυναίκα με την οποία είμαι ερωτευμένος, η Leila George, με την οποία κατέστρεψα τον γάμο μου. Ήμασταν παντρεμένοι για ένα χρόνο αλλά για πέντε χρόνια την παραμελούσα. Δεν υπήρξα άπιστος, αλλά είχα κατάθλιψη, έπινα αλκοόλ στις έντεκα το πρωί βλέποντας τις ειδήσεις την εποχή του Trump, νιώθοντας απόγνωση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sean Penn.

“Όπως φαίνεται, και αυτό θα σας σοκάρει, οι όμορφες, ευγενικές, με ταλέντο νεαρές γυναίκες που παντρεύονται άντρες πολύ μεγαλύτερούς τους, δεν απολαμβάνουν κάτι τέτοιο όταν ξυπνούν, να βλέπουν δηλαδή τον σύζυγό τους να είναι στον καναπέ από τις τέσσερις το πρωί βλέποντας όλες τις βλακείες που συμβαίνουν στον κόσμο και έχει αποφασίσει ότι στις 10.30 είναι μια καλή ώρα για βότκα”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Keywords
Τυχαία Θέματα