Robert Downey Jr.: Γιόρτασε τα 58α γενέθλιά του – Το τρυφερό αναδρομικό βίντεο

17:26 7/4/2023 - Πηγή: InStyle

Συναισθηματική διάθεση είχε ο Robert Downey Jr. καθώς γιόρταζε τα 58α γενέθλιά του.

Ο Χολιγουντιανός σταρ αποχαιρέτισε τα 57 χρόνια του με ένα συγκινητικό βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές του έτους που συμπληρωνόταν στα γενέθλιά του. “57 ήσουν τόσο καλό. Με βαθιά ευγνωμοσύνη θα κάνω ένα rewind…” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr.

(@robertdowneyjr)

Στο βίντεο βλέπουμε υλικό με τους τρεις γιους του, οι οποίοι σπάνια φωτογραφίζονται ή βιντεοσκοπούνται, όπως τον 29χρονο Indio, που απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο Deborah Falconer, και τους δύο μικρότερους γιους – τον Exton, 11 ετών, και τον Avri, 8 ετών – που απέκτησε με τη νυν σύζυγό του Susan Downey.

O Robert Downey Jr. μοιράστηκε και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας “Oppenheimer” του Christopher Nolan, καθώς και από την επερχόμενη μίνι σειρά που βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα “The Sympathizer” του Viet Thanh Nguyen, το οποίο του επιτρέπει να υποδυθεί πολλούς ρόλους.

Μάλιστα, πρόσθεσε κάποια διασκεδαστικά πλάνα από τα δύο μικρότερα παιδιά του που ξυρίζουν το κεφάλι του πέρυσι, για να τον βοηθήσουν με τις περούκες που χρειάστηκε να φορέσει για τη σειρά των επτά επεισοδίων, η οποία είναι παραγωγή του HBO και της A24.

Παράλληλα, θυμήθηκε να συμπεριλάβει και πλάνα από το ντοκιμαντέρ Sr. σχετικά με τον αείμνηστο πατέρα του, τον σημαντικό, ανεξάρτητο σκηνοθέτη Robert Downey Sr., ο οποίος πέθανε το 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα