Robert De Niro: Βραδιά ραντεβού για τον 80χρονο σταρ με τη 45χρονη σύντροφό του

17:05 11/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Robert De Niro και η σύντροφός του Tiffany Chen ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που παρευρέθησαν στο επίσημο δείπνο του προέδρου Joe Biden και της Πρώτης Κυρίας Jill Biden προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Fumio Kishida στην Ουάσιγκτον.

Ο 80χρονος σταρ και η 45χρονη Chen έδειχναν ιδιαίτερα αγαπημένοι κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του

άλλου καθώς περπατούσαν στον Λευκό Οίκο με τον δισεκατομμυριούχο της Amazon Jeff Bezos και τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton.

Ο Robert ντύθηκε για την περίσταση με μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μαύρα λουστρίνι παπούτσια, ενώ η σύντροφός του έδειχνε κομψή με ένα λευκό στράπλες φόρεμα. Ενώ κατευθυνόταν προς την είσοδο με την Chen, ο θρύλος του κινηματογράφου -και πολέμιος του Trump- ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για τις εκλογές του 2024 και απάντησε: “Τι νομίζετε;”

Robert De Niro, 80, and girlfriend Tiffany Chen, 45, pack on the PDA at White House state dinner https://t.co/k4Z22Frj09 pic.twitter.com/NPXSsVVhkX

— Page Six (@PageSix) April 11, 2024

Αγνόησε μια ερώτηση σχετικά με το αν θα κάνει προεκλογική εκστρατεία για τον Biden. Πάντως, ο De Niro εκμεταλλεύτηκε το κρατικό δείπνο για να απολαύσει μια βραδιά ραντεβού με τη σύντροφό του, η οποία τον περασμένο Μαιο γέννησε την κορούλα τους, και το έβδομο παιδί του σταρ.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Fumio Kishida και η σύζυγός του Yuko έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο Biden και την πρώτη κυρία Jill Biden κατά την άφιξή τους στο δείπνο της Τετάρτης. Οι Biden μετέτρεψαν τον Λευκό Οίκο σε ανοιξιάτικο κήπο, ενώ η έμπνευση για τη βραδιά ήταν η άνοιξη και στα δύο έθνη, σημείωσε ο γραμματέας του Λευκού Οίκου Carlos Elizondo. Ο σχεδιαστής εκδηλώσεων Bryan Rafanelli, ο οποίος σχεδίασε επίσης τον γάμο της Naomi Biden στον Λευκό Οίκο, ήρθε να βοηθήσει με τη διακόσμηση.

Ridiculous this hateful angry old man gets rolled out as representing Americans.
Robert De Niro, 80, and Tiffany Chen, 45, at White House state dinner https://t.co/1yEAUimNWc via @DailyMailCeleb

— MariaB (@MariaDB50) April 11, 2024

Το μενού περιλάμβανε σπιτικό σολομό, μπριζόλα rib eye και τούρτα φιστικιού με αλατισμένη καραμέλα και παγωτό κεράσι.

Ο Kishida είναι ο πέμπτος επίσημος προσκεκλημένος του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος έχει επίσης φιλοξενήσει ηγέτες της Ινδίας, της Αυστραλίας, της Νότιας Κορέας και της Γαλλίας. Πρόκειται για την πρώτη κρατική επίσκεψη Ιάπωνα ηγέτη εδώ και εννέα χρόνια. Ένα κρατικό δείπνο είναι η υψηλότερη τιμή που μπορούν να απονείμουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε έναν σύμμαχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα