Robbie Williams: Η εξομολόγησή του για τη “manopause” στα 49 του – Το τίμημα για τα πάρτι στα ’90s

19:00 1/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Robbie Williams παραδέχεται ότι στα 49 του χρόνια περνά “manopause”. Ο σταρ λέει ότι παλεύει με την αραίωση των μαλλιών, τη μειωμένη σεξουαλική ορμή, την αϋπνία και τον λήθαργο.

Ο Robbie Williams πιστεύει ότι τα παλιά πάρτι τον έχουν εξουθενώσει. Επίσης, του λείπουν βασικές ορμόνες.

Όπως είπε στη Sun σε αποκλειστική συνέντευξη: “Τα μαλλιά αραιώνουν, η τεστοστερόνη έχει φύγει, η σεροτονίνη δεν είναι πραγματικά εδώ και η ντοπαμίνη είπε αντίο εδώ και πολύ καιρό.

Έχω καταναλώσει όλα τα φυσικά καλά πράγματα. Έχω το manopause (ανδρική εμμηνόπαυση). Η κόρη μου μου λέει: Ο μπαμπάς είναι τεμπέλης. Δεν μου αρέσει ο όρος τεμπέλης, καθώς έτσι με περιέγραφαν όταν ήμουν νεότερος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robbie Williams (@robbiewilliams)

Η πραγματικότητα είναι ότι έχω εξαντληθεί από αυτά που έκανα τη δεκαετία του ’90 και λίγο τη δεκαετία του 2000“.

Ο Robbie έχει μιλήσει στο παρελθόν για την πτώση της σεξουαλικής του ορμής. Έχει νικήσει τον εθισμό του στο υπνωτικό χάπι Zopiclone, αλλά αποκαλύπτει: “Έχω διαφορετικό μοτίβο ύπνου από τους άλλους ανθρώπους. Με τραβάει μαγνητικά η ώρα 4 π.μ. και κοιμάμαι στις έξι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό.“

Όπως πρόσθεσε: “Πηγαίνω για ύπνο στις 11 το βράδυ και ξαπλώνω εκεί, ξύπνιος και σε πλήρη εγρήγορση έως τις 5 το πρωί.”

Robbie Williams in shock plastic surgery confession as he claims he’s got ‘manopause’ & reveals health toll of partyinghttps://t.co/cvPWgDFowmhttps://t.co/cvPWgDFowm

— The Sun (@TheSun) November 1, 2023 Τι δώρο θα κάνει στον εαυτό του για τα 50ά του γενέθλια

Ο Robbie Williams μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις. Χωρίς να κουνά ούτε έναν μυ, λέει: “Έχω κάνει μια ανόρθωση λαιμού αξίας 20.000 λιρών και μερικά “δόντια γαλοπούλας”. Έχω κάνει και μπότοξ“,

“Δεν μπορώ να θυμώσω τώρα. Και η Ayda λέει ότι μπορώ να κάνω περισσότερο και θα κάνω. Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν κακά παραδείγματα όταν μιλάνε για την πλαστική χειρουργική. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος το έχουν κάνει, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Το 90% είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θα κάνω επίσης τα δόντια μου στην Τουρκία. Ψάχνω για τους ανθρώπους που κάνουν τα καλύτερα δόντια. Θέλω να δω παραδείγματα όπου θα λες: Ω, δεν ήξερα ότι το είχες κάνει… Δεν θέλω δόντια της τηλεόρασης.

Θα το κάνω και θα κάνω και ανόρθωση λαιμού. Θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου του χρόνου” πρόσθεσε. Αφού έδειξε το περιττό δέρμα στο πηγούνι του, σημείωσε: “Θα πάω γύρω στα Χριστούγεννα – το δώρο μου για τα 50ά γενέθλιά μου στον εαυτό μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα