Rita Ora: “Θεός του σεξ” ο Taika Waititi – Η πικάντικη αποκάλυψη για τον σύζυγό της

14:43 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Rita Ora και ο Taika Waititi είναι παντρεμένοι κάτι περισσότερο από έναν χρόνο αλλά φαίνεται πως η σπίθα είναι ακόμη αναμμένη ανάμεσά τους.

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτουν τόσο το πλατύ χαμόγελο, όσο και οι δηλώσεις της Rita, η οποία δεν δίστασε σε τηλεοπτική της εμφάνιση να χαρακτηρίσει τον σύζυγό της “θεό του σεξ.”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen, η popstar κλήθηκε να περιγράψει διάφορους διάσημους με μία λέξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Παρουσιάζοντας το παιχνίδι με τίτλο “Ποια είναι η αύρα τους;”, η Rita και ο επίσης καλεσμένος Diplo κλήθηκαν με τη σειρά να περιγράψουν τους φίλους τους στη showbiz.

Όταν το πρόσωπο του Taika αναβόσβησε στην οθόνη, η Rita έμοιαζε ελαφρώς αμήχανη, προτού βρει τις… σωστές λέξεις: “Απλά… απλά… θεός του σεξ.”

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια κοκκίνισε ντροπαλά, καθώς κοίταζε γύρω στον χώρο με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rita κάνει ένα πικάντικο αστείο για τον σύζυγό της και τη σεξουαλική τους ζωή. Νωρίτερα φέτος, η Rita έκανε σεξουαλικό υπαινιγμό καθώς είπε στους παρουσιαστές του This Morning Alison Hammond και Dermot O’Leary: “Είναι ωραίο να είμαι με κάποιον που πραγματικά με διεγείρει πνευματικά, με σεβασμό… όλοι, ας μην πάμε εκεί”.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο της καθώς είπε: “Έχω σύζυγο! Μπορείτε να το πιστέψετε; Είναι τόσο περίεργο να δουλεύω μαζί του, αλλά τόσο διασκεδαστικό. Είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος.Πολλοί άνθρωποι λένε ότι μοιάζουμε, μπορείτε να το δείτε; Οι φίλοι μου το λένε, δεν το έκανα επίτηδες. Έχει πραγματικά μεγάλες γνώσεις για τη μουσική, τον κινηματογράφο και τα βιβλία. Απλώς διεύρυνε τη δημιουργικότητά μου με φυσικό τρόπο, για τον οποίο είμαι ευγνώμων” είπε εκφράζοντας την ευτυχία για τον γάμο και τον σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα