Rihanna: «Ξυπόλυτη» στους δρόμους δίνει το νέο μεγάλο trend στα παπούτσια

10:36 25/5/2024 - Πηγή: InStyle

…ή καλύτερα, στις κάλτσες!

Λίγες μέρες πριν, η Rihanna έκανε ακόμα μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Με ένα cool σύνολο από την Awake NY και, εντυπωσιακές κάλτσες Uniqlo στα πόδια της την είδαμε στη Νέα Υόρκη. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό ωστόσο, ήταν ότι το style icon

φόρεσε μόνο κάλτσες! Αυτή η τολμηρή επιλογή υποδηλώνει την αποφασιστικότητά της να σπάσει τα παραδοσιακά πρότυπα μόδας και να αναδείξει την προσωπικότητά της μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές. Και υποθέτουμε, πως το συγκεκριμένο trend θα κυκλοφορήσει πολύ στους δρόμους. Τουλάχιστον δείχνει άνετο!

Η Νέα Τάση: Τα παπούτσια-κάλτσες

Η μόδα των ασυνήθιστων παπουτσιών κερδίζει έδαφος, με τρανταχτά παραδείγματα όπως τα σανδάλια-μπότες της Irina Shayk από τη Miu Miu και τα στιλέτα Louis Vuitton της Sophie Turner που αφήνουν έξω το μεγάλο δάχτυλο, να επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η εμφάνιση της Rihanna με μόνο κάλτσες είναι μια λογική εξέλιξη. Ωστόσο, οι κάλτσες της Rihanna μπορεί να ήταν απλές στην εμφάνιση, αλλά αντιπροσώπευαν μια γενικότερη τάση. Το trending που κάνουν τα παπούτσια που μοιάζουν με κάλτσες και τη γενικότερη στροφή προς την άνεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (ғᴀɴ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ) (@rihannakillah)

Με εξαίρεση ελάχιστους διάσημους, όπως ο Jacob Elordi και ο Shawn Mendes που περπατούν ξυπόλητοι στα πεζοδρόμια του Beverly Hills, λίγοι μπορούν να αποδώσουν την αίσθηση πολυτέλειας και ανεμελιάς που απαιτεί το περπάτημα σε ένα αστικό κέντρο μόνο με κάλτσες. Το να εμφανίζεται κανείς μόνο με κάλτσες ή με μπότες που μοιάζουν με κάλτσες, όπως οι Bottega Veneta αξίας 1.000 δολαρίων, αποτελεί ένδειξη υψηλού status και υπέρβασης των κοινωνικών κανόνων.

Η εξέλιξη της «άσχημης» μόδας

Η έννοια του «άσχημου» παπουτσιού υπάρχει τόσο πολύ στη σύγχρονη κουλτούρα που πλέον δύσκολα προκαλεί αντιδράσεις. Από τα καρτουνίστικα μπαλόνια-τακούνια της Naomi Campbell από τη Loewe μέχρι τα Croots της Victoria Beckham, οι νέες εκδοχές της ασχήμιας έχουν γίνει κοινός τόπος. Ωστόσο, η Rihanna, με την αίσθηση του στιλ της, καταφέρνει να ανατρέψει τις συμβάσεις και να προχωρήσει τη μόδα σε νέα ακραία επίπεδα.

ΥΓ. Παρόλα αυτά, και για το δικό σας καλό, αποφύγετε να περπατάτε στους δρόμους μόνο με τις κάλτσες σας, ακόμα κι αν το υπέδειξε η Rihanna. Είναι θέμα υγιεινής!

Keywords
Τυχαία Θέματα