Rihanna: Επαναπροσδιορίζει το pregnant style με μια σειρά ρούχων που θα λανσάρει η ίδια

14:10 20/7/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Queen RiRi να έχει γεννήσει, τα pregnant looks της ωστόσο, έχουν μείνει στην ιστορία της… μόδας. Η Rihanna ήταν ίσως η πρώτη εγκυμονούσα γυναίκα, η οποία επαναπροσδιόρισε και αποθέωσε με τέτοιο τρόπο το pregnant styling με τα τολμηρά της σύνολα και τη γεμάτη αυτοπεποίθηση εικόνα της. Και τώρα, σκοπεύει να το κάνει ξανά, λανσάροντας τη δική της σειρά ρούχων για εγκύους σε συνεργασία με τη SavageXFenty. Αναμένουμε λοιπόν, τη hot σειρά που θα αλλάξει τον

τρόπο που βλέπαμε το maternity style μέχρι τώρα.

@dietprada

Στενός συνεργάτης της Rihanna αποκάλυψε στο Hollywood Life, ενώ και η ίδια η τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως θα ήθελε να είναι ικανή να επαναπροσδιορίσει το τι θεωρείται «αξιοπρεπές» για μια έγκυο γυναίκα:

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, της έλεγαν ότι αποτελεί τεράστια έμπνευση για πολλές γυναίκες, σπάζοντας το καλούπι του τι είναι αποδεκτό να φοράει και αυτό πραγματικά την ενέπνευσε. Έχει φιλοξενήσει πολλές φορές μοντέλα που εγκυμονούν στις Fenty διαφημίσεις της και τώρα, θέλει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο μια έγκυος γυναίκα αντιμετωπίζεται με το να δημιουργήσει ένα brand που θα επιτρέψει σε αυτές να νιώθουν σέξι και όμορφες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

,

Η αλήθεια είναι πως αν και η Rihanna αποτέλεσε πρότυπο και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζαμε μέχρι τώρα το maternity style, πάντα θα υπάρχουν τα καλούπια του παρελθόντος για να περιορίσουν τις στιλιστικές επιλογές μιας εγκυμονούσας γυναίκας. Αδημονούμε ωστόσο, για την maternity συλλογή της τραγουδίστριας που αν μη τι άλλο θα κάνει… σαματά!

Keywords
Τυχαία Θέματα