Richard Gere: Οι δύσκολες μέρες στη Νέα Υόρκη πριν γίνει διάσημος – “Πεινούσα στην αρχή της καριέρας μου…”

11:03 28/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Richard Gere έγινε πασίγνωστος από τον ρόλο του στην ταινία του 1980 “American Gigolo”, αλλά οι πρώτες μέρες του στη Νέα Υόρκη δεν ήταν τόσο λαμπερές.

“Το γεύμα μου ήταν τα αυγά”, είπε στο Page Six για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, που έδινε μάχη να πετύχει ως ηθοποιός. “Το να βγαίνω για φαγητό σε εστιατόρια δεν ήταν καν κάτι το πραγματικό για μένα. Αυτές ήταν δύσκολες και απελπισμένες στιγμές.”

lang="en" dir="ltr">Richard Gere and Lauren Hutton in American Gigolo pic.twitter.com/IQuYvoVtFw

Apollo (@_Apollo_120) April 26, 2023

Ο 73χρονος σταρ είπε, επίσης, στο Page Six ενώ ήταν συμπρόεδρος του 40ού επετειακού γκαλά του City Harvest: “Πεινούσα στη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 ως ηθοποιός στην αρχή της καριέρας μου, προσπαθώντας απλώς να τα καταφέρω. Ήμουν αρκετά τυχερός που δούλευα, αλλά τότε δεν υπήρχαν πολλοί ηθοποιοί που έβγαζαν χρήματα. Έκανα Μπρόντγουεϊ για πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα έκανα off-Broadway και μετά off-off-Broadway.”

Tyson Beckford hosted @CityHarvest‘s 40th Anniversary Gala: House of Harvest. Richard Gere was one of the many celebrities in attendance.
The evening raised enough to provide 9.6 million meals for New Yorkers in need.#TysonBeckford #RichardGere
(Photo: City Harvest) pic.twitter.com/W02cZym7Ct

— On The Red Carpet (@OnTheRedCarpet) April 26, 2023

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι ως ηθοποιός εκείνη την εποχή, “στη Νέα Υόρκη κανείς δεν έβγαζε χρήματα. Δυστυχώς, η πείνα ήταν μια κανονικότητα. Το να πεινάς ήταν η κανονικότητα για πολλούς ανθρώπους, αλλά ειδικά για τους ηθοποιούς που ξεκινούσαν το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη. Γι’ αυτό ο οργανισμός αυτός είναι τόσο σημαντικός για μένα”, δήλωσε για τη φιλανθρωπική οργάνωση τροφίμων City Harvest.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra Gere (@alejandragere)

Και πρόσθεσε: “Το φαγητό είναι μια ανάγκη ζωής και πολλοί δεν έχουν καλύψει αυτή την ανάγκη στην Αμερική. Τα πάντα είναι τόσο πανάκριβα τώρα. Γι’ αυτό χαίρομαι που δίνω το χέρι μου όταν πρόκειται για ανθρώπους που παίρνουν ένα θρεπτικό γεύμα. Είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.”

Ο Tyson Beckford ήταν επίσης ο οικοδεσπότης του γκαλά, το οποίο συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια για τους άπορους της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle