Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό μέλλον της

Η Ζέτα Μακρυπούλου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, καθώς φέτος ολοκληρώνεται το συμβόλαιό της με τον ANT1. Η γνωστή παρουσιάστρια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το «Ρουκ Ζουκ», το οποίο έχε κατακτήσει την κορυφή στη μεσημεριανή ζώνη.

Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τη Ζέτα Μακρυπούλια στα παρασκήνια της παράστασης «Μία

νύχτα στην Επίδαυρο» και η δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, ωστόσο εξομολογήθηκε πως δεν επιθυμεί να δει το Ρουκ – Ζουκ να καταρρέει.

«Δεν έχω ακόμα να σας δώσω κάποια απάντηση, σας ζητώ συγγνώμη, ξέρω ότι… σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα. Οπότε, αναγκαστικά περιμένει λίγο κι αυτό.

Τώρα που ανεβήκαμε και αφού δίνουμε σήμερα και αυτές τις συνεντεύξεις, θα πάρω κι εγώ το χρόνο μου πια να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας για το παιχνίδι που παρουσιάζει εδώ και χρόνια, η ίδια ανέφερε: «Το αγαπώ πολύ το Ρουκ Ζουκ, δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ πως δεν θέλω να συνεχιστεί το Ρουκ Ζουκ. Απλώς, όπως έχω ξαναπεί, θέλω να το προσέξω, δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει. Θέλω να είναι πάντα έτσι “ζωντανό” και να έχει αυτό το κέφι».

Διαβάστε ακόμα:

 Zoe Pre: «Είμαι bisexual, θέλω ο Αλέξης Τσίπρας να με παντρέψει με την κοπέλα μου»

 Ο Γιώργος Καράβας αποχωρεί από το GNTM – «Ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω»

 Ιωσήφ Μαρινάκης: Έγινε μπαμπάς και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα