Renée Zellweger: Υπερασπίστηκε τη φυσική γήρανση…

13:32 8/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Renée Zellweger υπερασπίστηκε τη φυσική γήρανση σε μια νέα συνέντευξη στους The Sunday Times αυτή την εβδομάδα.

Η 53χρονη βραβευμένη με δύο Όσκαρ επέκρινε τα καλλυντικά προϊόντα «αντιγήρανσης» για μηνύματα προς τους καταναλωτές που «μας λένε ότι δεν χρειάζεται να φαινόμαστε

στην πραγματική μας ηλικία».

Η Ζελβέγκερ μπορεί να σόκαρε ορισμένους αναγνώστες όταν παραδέχτηκε σε παλιότερη συνέντευξή της πως ανυπομονούσε να κλείσει τα 50, γιατί αυτά τα χρόνια είναι καλύτερα από την ηλικία των 20.

Instagram @renee__zellweger_

Συγκεκριμένα είπε:

«Λοιπόν, καλή τύχη σε όλα τα κορόιδα εκεί έξω γιατί πρέπει να επιβιώσετε πολλά για να φτάσετε στην ηλικία μου και έχω κερδίσει τη δύναμη και τη φωνή μου».

Όπως είναι φυσικό η συζήτηση της ηθοποιού με τη δημοσιογράφο στράφηκε στην εμφάνισή της, ιδιαίτερα στα μέσα της δεκαετίας του 2010, όταν φημολογούνταν ότι είχε κάνει αισθητική επέμβαση και είχε αλλάξει την εμφάνιση των περίφημων “στραβών” ματιών της.

Σε ένα άρθρο της Huffington Post από το 2016, φάνηκε να αρνείται ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αλλάξει την όψη των ματιών της, αν και η συγκεκριμένη διατύπωση ήταν αρκετά ασαφής ώστε να υπάρχει πάντα η λάθος εκτίμηση…

Αλλά τώρα η Zellweger έχει βαρεθεί με καλλυντικά προϊόντα που διαφημίζονται με τρόπο που να πείθουν τους ανθρώπους ότι πρέπει να δείχνουν νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία.

Renée Zellweger: Επιστρέφει η Bridget Jones – Οι νέες περιπέτειες της αγαπημένης μας εργένισσας

«Όλες αυτές οι διαφημίσεις που μας λένε ότι δεν χρειάζεται να φαινόμαστε στην πραγματική μας ηλικία, αν απλώς αγοράζουμε όλες τις κρέμες και όλα αυτά τα σκουπίδια που θέλουν να μας πουλήσουν;» ανέφερε στους Sunday Times. «Μα, τι, λες ότι δεν είμαι πολύτιμος πια επειδή είμαι 53; Αυτό λες; Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ο απόλυτος καλύτερος, πιο ζωντανός εαυτός σου και να θέλεις να είσαι αυτό που δεν είσαι. Για να είσαι ζωντανή και όμορφη πρέπει να αγκαλιάζεις την ηλικία σου, διαφορετικά ζεις απολογητικά και για μένα αυτό δεν είναι καθόλου όμορφο», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Ζελβέγκερ μίλησε για την περίοδο των έξι ετών, από το 2020, όταν έφυγε από το Χόλιγουντ.

«Υποθέτω ότι έφτασα σε ένα σημείο όπου έπρεπε να παίξω ένα διαφορετικό παιχνίδι», εξήγησε. «Δεν ξέρω αν ήταν επειδή ένιωθα μια αυξημένη πίεση… Αλλά το ένιωθα αρκετά χαοτικό».

Η Renée Zellweger αφήνει για λίγο στην άκρη την υποκριτική

Η ηθοποιός, η οποία τον τελευταίο καιρό βγαίνει με τον Βρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή Ant Anstead, ανέφερε ότι προσπαθεί να αποφύγει το ενδιαφέρον του κοινού για τη σχέση τους, καθώς όπως λέει: «Δεν δίνω πολλή σημασία σε τίποτα από όλα αυτά», αναφερόμενη στις περιστασιακές φωτογραφίες τους ανεβαίνουν στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα