Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρία Αντωνά: «Σου βάζουν μία ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κομψή»

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor (2/3), ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες πως ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι δύο τους συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο

απόσπασμα προβλήθηκε χτες (4/5) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και η σύντροφός του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά τοποθετήθηκε για αυτό το περιστατικό και ξέσπασε με όσα ακούγονται για τον αρραβωνιαστικό της και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί (4/5), η Σταματίνα Τσιμτσίλη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για όσα είπε η σύντροφός του ποδοσφαιριστή στην εκπομπή του Open.

«Είχε δίκιο σε αυτά που είπε. Και είχε δίκιο που εκνευρίστηκε. Και πολύ είχε μείνει ψύχραιμη. Είπε ότι χρησιμοποιούν το όνομά της σαν να πληρώνεται κι εκείνη από το Survivor και ότι γενικώς όλοι κάτι υπονοούν για τον σύντροφό της και εκείνος όταν βγει θα βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Άλλο να είναι κάποιος στον χώρο και άλλο ξαφνικά η σχέση του και η ζωή του. Ο γάμος της με τον Άρη θέλει να είναι κάτι πιο προφυλαγμένο.  Δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση. Σου βάζουν μία ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κομψή και κολακευτική», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα του «Happy Day».

Διαβάστε επίσης: 

Βίκυ Κάβουρα: «Θα κάνω πρόταση στον Σπύρο Μπιμπίλα να είναι το μοντέλο για τα αντρικά μαγιό μου»

Εξιτήριο για τον Δάκη: Επέστρεψε σπίτι του μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης μιλάνε ξανά μετά από 1,5 χρόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα