Pernille Teisbaek: 7 day-to-night εμφανίσεις από την πιο cool fashion insider

11:00 5/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ίσως τη γνωρίζετε ήδη από τις minimal στιλιστικές της επιλογές που γίνονται θέμα συζήτησης. Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπετε το όνομά της, αλλά πιστεύουμε πως θα το συγκρατήσετε, γιατί η Pernille Teisbaek είναι η πιο cool και στιλάτη Σκανδιναβή!

Όπως και να έχει, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα πρότυπο που με τα looks της μοιράζει έμπνευση και ιδέες για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εφτά συγκεκριμένα, για να αντιγράψετε μία εμφάνιση για κάθε ημέρα της εβδομάδας που μας έρχεται.

@pernilleteisbaek

Casual

με τζιν: σε top και bottom. H Pernille ξέρει πως η τέλεια ισορροπία έρχεται όταν συνδυάζεις το στενό denim πάνω μέρος, με το υπέροχο τετράγωνο ντεκολτέ, με το φαρδύ κάτω, paperbag παντελόνι που είναι και τάση. Τα γυναικεία τζιν παντελόνια, δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα και κάθε γνώστης της μόδας έχει ένα, δύο ή και μια ολόκληρη συλλογή από αυτά στη γκαρνταρόμπα του.

@pernilleteisbaek

Μια δόση ροζ: γιατί ποια γυναίκα μπορεί να πει όχι, στο cute χρώμα. Ούτε η σκανδιναβική μόδα, γνωστή για τη neutral παλέτα και τις πιο ήσυχες αποχρώσεις, δεν μπορεί να το απαρνηθεί και το συνδυάζει απλά και καθαρά με ένα γυναικείο ψηλόμεσο τζιν κι επίσης ροζ γοβάκια.

@pernilleteisbaek

Σε τόνους cappuccino: ορίστε και τα nudes. H Pernille συνδυάζει χειμώνα με καλοκαίρι, Uggs με σορτς και φτιάχνει το πιο cool απογευματινό outfit. Εμάς πάντως, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι… το κουτί της πίτσας!

@pernilleteisbaek

Από το πρωί ως το βράδυ: συνδυάζοντας basic κομμάτια, όπως το λευκό αμάνικο και το πλεκτό ζακετάκι και βραδινά, όπως οι υπέροχες πλατφόρμες. Το τέλειο inspo για να βγάλουμε τη μέρα.

@pernilleteisbaek

Cute με σαλοπέτα: αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα item της άνοιξης, μαζί με την ολόσωμη τζιν φόρμα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τις χαριτωμένες τιράντες και με τα δίχρωμα τζιν. Είναι κλασική αξία και σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε ένα τέτοιο, τόσο stylish κομμάτι, αμέσως.

@pernilleteisbaek

Το little white dress: η Σκανδιναβή influencer αντικαθιστά το μαύρο με το λευκό και δημιουργεί μια εικόνα καθαρή που όλες μας θα θέλαμε να αντιγράψουμε. Δεν είναι δύσκολο, ένα λευκό μίνι φόρεμα με τιράντες κι ένα blazer σε επίσης, λευκό και είστε έτοιμες για καφέ το πρωί και για clubbing το βράδυ.

@pernilleteisbaek

Ένα μίνι, μα τι μίνι: οι φούστες-ζώνες της Miu-miu έχουν κατακτήσει τον κόσμο κι ένα σωστό fashion icon δεν θα μπορούσε να μην τις ενσωματώσει στη γκαρνταρόμπα του. Η Pernille Taesbaek διατήρησε τη σοβαρότητα του στιλ της, φορώντας πόλο τοπ και χοντρό καλσόν, κάνοντάς το ωστόσο, σύγχρονο με τις υπερβολικά ψηλές πλατφόρμες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα