Η Camila Cabello μίλησε στη Selena Gomez για την ψυχική υγεία της

10:30 5/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Camila Cabello είναι πάντα ανοιχτή σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας.

Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συζήτησης με τη φίλη της και ιδρύτρια της mental health πλατφόρμας ‘Wondermind’, η 25χρονη τραγουδίστρια ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Μοιράστηκε με τη Selena Gomez την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει, καθώς και το γεγονός ότι νιώθει πλέον απολύτως άνετα να μοιραστεί τις εμπειρίες της.

Η αποστομωτική απάντηση της
Selena Gomez στους θρασύτατους body shamers Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wondermind (@officialwondermind)

“Όταν το ζεις εκείνη τη στιγμή, όλα φαίνονται πολύ χαοτικά και σου προκαλούν σύγχυση, σου φέρνουν ζαλάδα. Είναι σαν να λες από μέσα σου ‘βοηθήστε με να φύγω από αυτήν την κατάσταση’. Στο μυαλό μου όλα αυτά είναι εμμονές και καταπιέσεις”, εξήγησε η Camila Cabello για το άγχος της. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι επηρεάζεται και σωματικά. “Νιώθω ένα σφίξιμο στο σώμα μου, σχεδόν σαν να μην μπορώ να κουνηθώ. Τα χέρια μου είναι δεμένα, τα πάντα είναι δεμένα”.

“Ένιωθα τόσο άγχος συνέχεια, που αγχωνόμουν ακόμη και να το συζητήσω. Πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου με την ψυχική υγεία, φοβόμουν ότι θα το μάθει ο κόσμος. Σκεφτόμουν ότι ‘είναι περίεργο, ο εγκέφαλος μου πάει λάθος, δεν είναι φυσιολογικό αυτό'”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Camila Cabello μίλησε ανοιχτά για τη χειρότερη περίοδο της ζωής της

“Νιώθω ότι υπάρχει αυτό το στίγμα γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας, που είναι πολύ έντονο ειδικά στις παλαιότερες γενιές. Οι άνθρωποι στην ηλικία των γονιών μου ντρέπονται εάν χρειάζονται ψυχοθεραπεία ή αν αισθάνονται άγχος. Το στίγμα γύρω από το να ζητήσεις βοήθεια με εκνευρίζει, γιατί μερικές φορές υπάρχουν άτομα που λένε ότι ‘όχι δεν χρειάζομαι ψυχοθεραπεία, χρειάζομαι απλά περισσότερο ελεύθερο χρόνο'”, ανέφερε η Camila. “Φυσικά και μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το ότι κάνεις ψυχοθεραπεία δεν σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος με σένα. Όλοι έχουμε τα προβλήματά μας και μπορούμε να τα διορθώσουμε με τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ‘τρελός’ ή άρρωστος”.

“Η καλύτερη συμβουλή ψυχικής υγείας που έλαβα ποτέ μου, ήταν ότι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου είναι να προσποιείσαι. Το να λες την αλήθεια και να είσαι ευάλωτος είναι σαν ψυχοθεραπεία για μένα”, αποκάλυψε η Cabello στη Selena Gomez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wondermind (@officialwondermind)

Keywords
Τυχαία Θέματα