Paul Walker: Ο αδελφός του τίμησε τη μνήμη του με τον πιο συγκινητικό τρόπο

18:28 28/5/2023 - Πηγή: InStyle

Το όνομα του Paul Walker θα συνεχιστεί για πέντε γενεές, αφού ο αδελφός του αποφάσισε να τιμήσει τον αείμνηστο σταρ ονομάζοντας τον νεογέννητο γιο του από τον θείο του.

Ο Cody Walker και η σύζυγός του Felicia καλωσόρισαν στη ζωή το τρίτο τους παιδί στις 30 Απριλίου στην Αριζόνα. Σύμφωνα με το People, ο Cody επιβεβαίωσε ότι το όνομα του μωρού του είναι φόρος τιμής στον αείμνηστο αδελφό του, που έχασε τη ζωή του πριν από

δέκα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cody Walker (@codybwalker)

Το ζευγάρι ονόμασε τον γιο του Paul Barrett “Bear” Walker, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου και ζύγιζε 3,280. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι κατέληξε στο όνομα περίπου 24 ώρες μετά τον τοκετό της Felicia. “Αυτόν τον Νοέμβριο συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που χάσαμε τον αδελφό μου, τον Paul, και απλά ένιωσα ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή”, είπε ο Cody στο People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia Walker (@feliciakwalker)

Ο Cody και η Felicia είναι επίσης γονείς μιας κόρης 5 ετών και ενός γιου 2 ετών.

Το όνομα Paul υπάρχει βαθιά στην οικογένεια, με τον Cody να λέει στο People ότι ο Paul Walker “πηγαίνει πίσω τέσσερις γενιές”.

“Ο αδελφός μου, ο Caleb, και εγώ έχουμε τελειώσει με τα παιδιά. Ο αδελφός μου, ο Paul, ήταν ο Paul William Walker IV και αυτό το όνομα πάει πίσω τέσσερις γενιές”, είπε. “Μέσα στην οικογένεια, τον αποκαλούσαν “μικρό Paul” ή “Paul 4″, παρόλο που γρήγορα ξεπέρασε τον πατέρα μας σε ύψος. Ήταν σημαντικό για μένα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το όνομα.”

Keywords
Τυχαία Θέματα