Eurovision 2024: O εκπρόσωπος της Κροατίας αρνήθηκε να δεχτεί το βραβείο των 50.000 ευρώ

21:00 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Τη δεύτερη θέση στην Eurovision κατάφερε να κερδίσει η Κροατία. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός της Κροατίας, ο “Baby Lasagna”, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Ο τραγουδιστής προέβη σε μια συγκινητική κίνηση, όταν η Κροατική κυβέρνηση επικοινώνησε μαζί του για να του δώσει το χρηματικό βραβείο ύψους 50,000 για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό. Ο Baby Lasagna αποκάλυψε πώς δεν

θα δεχθεί το χρηματικό βραβείο. Ωστόσο, όπως είπε θα ήθελε αυτά τα χρήματα να γίνουν δωρεές σε ανθρώπους πού το έχουν ανάγκη.

Η ανάρτηση του Baby Lasagna

«Ευχαριστώ την Κροατική κυβέρνηση. Για το χρηματικό βραβείο ύψους 50.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν μπορώ να δεχθώ αυτά τα χρήματα. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς λόγους, αλλά ο πρώτος, πιο σημαντικός και επαρκής είναι ότι υπάρχουν πολλά άλλα άτομα και οργανώσεις, τους οποίους τα χρήματα θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο.

Με το παρόν ζητώ από τον κ. Πλένκοβιτς να δωρίσει 25.000 ευρώ στο Τμήμα Παιδιατρικής Ογκολογίας και Αιματολογίας του “Mladen Cepulic” Νοσοκομείου στο όνομά μου και εκ μέρους της κροατικής κυβέρνησης. Επιπλέον, θα δωρίσω τα υπόλοιπα 25.000 στο Τμήμα Παιδιατρικής Αιματολογίας, Ογκολογίας και Μεταμόσχευσης αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων του νοσοκομείου “Kbc Zagreb”. Σας ευχαριστούμε». έγραψε ο εκπρόσωπος της Κροατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα