Paris Jackson: Η κόρη του Michael Jackson έκανε το ντεμπούτο της στη τελευταία επίδειξη του Jean Paul Gaultier

11:56 23/1/2020 - Πηγή: InStyle

Έχοντας χτίσει μια τεράστια καριέρα 50 χρόνων, ο Jean Paul Gaultier ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες πως αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως το τελευταίο του show (με κομμάτια υψηλής ραπτικής για την Άνοιξη του 2020) θα γινόταν την Τετάρτη 22/01 στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤέλος εποχής: Ο Jean Paul Gaultier βάζει τέλος σε μια καριέρα
50 ετών

Στην λαμπερή επίδειξη του Gaultier, η οποία θύμιζε περισσότερα ένα φαντασμαγορικό πάρτι, περπάτησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας, ανάμεσα τους οι αδερφές Gigi και Bella Hadid, η Irina Shayk, αλλά και η κόρη του Michael Jackson, Paris Jackson, η οποία έκανε ντεμπούτο της στην πασαρέλα φορώντας ένα  παντελόνι σε πολύχρωμο snakeskin μοτίβο με μία μπλούζα σε tie dye pattern, κιμονό και statement κοσμήματα.

View this post on Instagram

absolutely honored and deeply grateful @jpgaultierofficial #gaultierparis #pfw #parisfashionweek #ss20 #jpgfreaking50 @imgmodels

A post shared by PK (@parisjackson) on Jan 22, 2020 at 4:23pm PST

Ο Gaultier, καθ’όλη τη διάρκεια της πορείας του είχε σχεδιάσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια μόδας και είχε ντύσει μερικές από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη. Κάποιες από αυτές είναι η Nicole Kidman, η Madonna και η Rihanna.

Keywords
Τυχαία Θέματα