Meghan Markle: Ο λόγος που πλέον θα τη βλέπουμε σε περισσότερες paparazzi φωτογραφίες

09:46 23/1/2020 - Πηγή: InStyle

Από τη στιγμή που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως βλέπουμε όλο και πιο συχνά (σε σχέση με πριν) να κυκλοφορούν φωτογραφίες από πιο καθημερινές  και προσωπικές στιγμές της Meghan, τις γνωστές σε όλους μας paparazzi φωτογραφίες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δει ήδη φωτογραφίες της που την δείχνουν να περιμένει στο αεροδρόμιο του Καναδά για να κάνει έκπληξη σε μια καλή της φίλη, αλλά και σε λήψεις από τη βόλτα

που έκανε πρόσφατα σε πάρκο λίγο πιο έξω από το Vancouver μαζί με τον γιο της, Archie, τα δυο της σκυλάκια αλλά και δυο σωματοφύλακες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣMeghan Markle: Βόλτα σε πάρκο με τον Archie, τα δυο της σκυλάκια και δύο σωματοφύλακες

Εκτός του ότι το ενδιαφέρον των media έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που Meghan και Harry αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, φαίνεται πως από εδώ και στο εξής κάτι αλλάζει σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιωτικότητα τους.

Η δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια του βρετανικού δικτύου NBC ανέφερε χαρακτηριστικά στο Today:

«Πλέον, δεν είναι μόνο ότι είδαμε την Meghan να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της, αλλά είδαμε και τον πρίγκιπα Harry να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο. Φαίνεται πως η κατάσταση έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει. Οι κανόνες ιδιωτικότητας είναι πολύ ισχυροί εδώ (στην Βρετανία) και αυτό γιατί όσο ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William μεγάλωναν, αυτοί οι κανόνες είχαν θεσπιστεί έτσι ώστε να τους προστατεύσουν (από τα φώτα της δημοσιότητας) για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τώρα (η Meghan και ο Harry) βρίσκονται σε ένα μέρος που αυτοί οι κανόνες δεν ισχύουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα