Paris Hilton: Διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων για τον γιο της, Phoenix

17:30 28/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι ετοίμασε η Paris Hilton. Όχι για την ίδια, αλλά για τον γιο της, Phoenix. Ο μικρός της πρίγκιπας συμπλήρωσε τον ένα χρόνο ζωής και η περήφανη μαμά θέλησε να το γιορτάσει. Το γεμάτο διασημότητες πάρτι πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της ξανθιάς κληρονόμου και είχε θέμα «Sliving Under the Sea».

Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση των όσων συνέβησαν. Συγκεκριμένα,

βλέπουμε την αυλή του σπιτιού γεμάτη με μπαλόνια σε σχήμα ψαριού. Ακόμη, λευκά καθίσματα σε σχήμα κοραλλιού με μαξιλάρια από αστερίες ήταν διάσπαρτα στο χώρο. Όσον αφορά τη μουσική, ήταν και αυτή «εντός θέματος». Aπό τα ηχεία ακούγονταν τραγούδια από τη Μικρή Γοργόνα της Disney.

Credit:Paris Hilton/InstagramCredit:Paris Hilton/InstagramCredit:Paris Hilton/Instagram

Εξηγώντας το θέμα του πάρτι, η Paris Hilton είπε «είναι τα πρώτα γενέθλια του Phoenix. Έχουμε θέμα ‘Sliving Under the Sea’. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Έχω διοργανώσει καταπληκτικά πάρτι γενεθλίων σε όλη μου τη ζωή. Οπότε το να μπορώ τώρα να το κάνω αυτό για το μικρό μου αγόρι, είναι μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία».

Στη συνέχεια, ρωτάει τον μικρό Phoenix: «Είσαι έτοιμος για τα γενέθλιά σου;» καθώς τον μεταφέρει στην πίσω αυλή για να δει τον εντυπωσιακό στολισμό του πάρτι. «Κοίτα, όλα αυτά είναι για σένα!» του λέει.

Μεταξύ των καλεσμένων που εθεάθησαν στο πάρτι ήταν η Kelly Osbourne, ο Lance Bass και η Kat Von D με τον γιο της Leafar.

Keywords
Τυχαία Θέματα