Outfits εγκυμοσύνης που ξεφεύγουν από τα κλασικά -Μήπως να τα τολμήσετε;

09:11 4/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο τολμών ποτέ δεν έχασε!

Μπορεί λοιπόν, η περίοδος της εγκυμοσύνης να είναι μια από τις πιο ευαίσθητες της γυναίκας, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως πρέπει να συμβιβαστεί και να εγκαταλείψει το στιλ που μέχρι τότε τη συνόδευε. Σίγουρα οι επιλογές της θα πρέπει να είναι πιο άνετες από εδώ και στο εξής αλλά πάντα συνδυάζοντας προσωπικές πινελιές που αντιπροσωπεύουν το γούστο της. Για τις πιο εκκεντρικές ωστόσο του street style που τυχαίνει να διανύουν την πιο

χαρούμενη στιγμή της ζωής τους, βρήκαμε τα πιο εκκεντρικά outfits της καθημερινότητας, τα οποία θα κάνουν focus στη φουσκωμένη σας κοιλίτσα!

Maternity Style: Η Rihanna κάνει και πάλι τάση τη «μόδα εγκυμοσύνης»Ολόσωμη Denim

Όταν μιλάμε για εκκεντρικές και έγκυες, δε γίνεται να μην αναφέρουμε τη Rihanna. Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να μετατρέψει σε τάση το maternity style, με το ένα της look να αποδεικνύεται καλύτερο από το άλλο. Ένα από τα πιο πρόσφατα και πιο αγαπημένα μας, η τζιν ολόσωμη φόρμα, ξεκούμπωτη στην περιοχή της κοιλιάς για να παίρνει αέρα, την οποία μπορείτε να αφαιρέσετε κάποια στιγμή κατά το ήμισυ και να τη δέσετε γύρω από τη μέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη he\him (@badgalririturkey_)

Y2K Χαμηλοκάβαλα

Να και μια τάση που θα σας βολέψει πολύ στην εγκυμοσύνη σας. Η χαμηλή μέση που χαρακτηρίζει το trend είναι τέλεια για κάθε εγκυμονούσα, αφού δεν πιέζει καθόλου την κοιλιά. Μάλιστα, συνδυάζεται και με ανοιχτά πουκάμισα ή τοπ που δένουν στο μπούστο και δείχνει υπέροχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Ρομαντικά Off-Shoulder

Δεν χρειάζεται όλα τα looks της εγκυμοσύνης να είναι δυναμικά για να θεωρούνται στιλάτα. Κάποιες φορές, έχουμε ανάγκη και λίγο ρομαντισμό, ο οποίος αποτυπώνεται τέλεια στα μάξι, off-shoulder, λευκά φορέματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hayley Buchanan Daines (@hayley.b.daines)

Δείξτε κοιλιά!

Άλλωστε αυτή τη στιγμή είναι η πιο ωραία καμπύλη που έχετε πάνω σας! Αν δεν δείξετε τώρα κοιλιά, τότε πότε; Τα oversized τοπ λοιπόν, με cut-outs στην κοιλιά έχουν μετατραπεί σε τεράστια τάση, η οποία κατά την περίοδο του καλοκαιριού θεωρείται εξαιρετικά δροσερή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Guillon (@claireguillon)

Military & Cargos

Σε γήινες, απαλές αποχρώσεις που θα «μαλακώσουν» το στρατιωτικό look. Γενικά, τα φαρδιά παντελόνια σε στιλ cargo που συνδυάζονται με oversized cool πουκάμισα και μάλιστα ανοιχτά, θα σας βολέψουν απίστευτα και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο καλοντυμένο πλήθος του street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Είμαι νέα μαμά και μιλάω εκ πείρας – Αυτά είναι τα παπούτσια που χρειάζεστε για να είστε στιλάτη, άνετη και πάντα έτοιμη!

Keywords
Τυχαία Θέματα