Olivia Colman: Η άγνωστη ιστορία για τη βραδιά των Όσκαρ το 2019

23:07 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Για τη νευρικότητά της τη βραδιά των Oscars 2019, μίλησε η Olivia Colman. Όπως αποκάλυψε, ήταν τόσο νευρική που χρειάστηκε να πάρει ειδικό χάπι για να ηρεμήσει.

Πρόκειται για τη βραδιά που η Colman απέσπασε βραβείο για τον ρόλο στην ταινία «The Favourite». Εκεί υποδύθηκε τη βασίλισσα Άννα, υπό την σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου.

Μάλιστα, η 50χρονη σταρ, αποκάλυψε ότι είχε ένα ακόμη ψυχοσωματικό σύμπτωμα λόγω άγχους. Συγκεκριμένα, εμφάνισε ένα εξάνθημα

στον λαιμό. Γι΄ αυτό και παρήγγειλε ένα φόρεμα με ψηλό λαιμό για να το κρύψει.

Ακόμη, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror, δεν ήθελε καν να της μιλούν για τα βραβεία. «Δεν μου άρεσε η πίεση. Είχα πάρει μισό χάπι επειδή ήμουν τόσο νευρική. Μου έδιωξε όλο τον φόβο. Δεν θα έπρεπε να το συστήσω αυτό, αλλά ήταν υπέροχο» είπε.

Για την παραγγελία του φορέματός της ειδικά για την περίσταση, η Colman προσέθεσε: «Όταν αγχώνομαι, βγάζω το πιο απαίσιο κόκκινο εξάνθημα. Έτσι, τα περισσότερα βραδινά μου φορέματα έχουν ψηλό λαιμό. Για να κρύβω τον πανικό μου».

Ακόμη, αποκάλυψε ότι ήταν μεθυσμένη κατά τη διάρκεια της απονομής. «Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να το θυμηθώ», είπε στον παρουσιαστή του chat show Graham Norton. «Το καλό με τα Όσκαρ είναι ότι υπάρχει ένα μπαρ ακριβώς πίσω από το αμφιθέατρο. Οπότε σχεδόν όλη την ώρα όλοι βρίσκονται στο μπαρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα