Obi Βelt: πώς θα φορέσουμε το πιο flattering belt trend αυτή την άνοιξη.

12:33 12/4/2021 - Πηγή: InStyle

Οι φαρδιές ζώνες πρωταγωνίστησαν στο accessorizing κατά τη διάρκεια όλης της προηγούμενης χρονιάς. Αλλά σίγουρα, η πιο statement εκδοχή του trend ήταν οι obi belts και συγκεκριμένα αυτή του J. W. Anderson για τη Loewe.

pinterest

Έχοντας τις ρίζες τους στην ιαπωνική παράδοση των geishas, καθώς αποτελούσαν κύριο στοιχείο της στολής τους, είναι ένα σχέδιο που παρουσιάστηκε από πολλούς σχεδιαστές σε διαφορετικά στυλ και υλικά και

αγαπήθηκε αμέσως από τα fashion girls: άλλοτε σε δέρμα κι άλλοτε σε ύφασμα, με κουμπιά, κορδόνια και αγκράφες, προσδίδουν θηλυκότητα σε κάθε σύνολο, αναδεικνύοντας μοναδικά τη γυναικεία μέση.

View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Hong (@vanessahong)

View this post on Instagram

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled)

Η άνοιξη, μάλιστα, είναι η ιδανική εποχή για να τις φορέσουμε, πάνω από σακάκια, trench coats και cardigans, τώρα που τα πανωφόρια γίνονται πιο ανάλαφρα. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ρομαντικά φορέματα και φούστες σε αέρινα υφάσματα και αναγεννησιακές δαντέλες, πάνω από ένα oversized κοστούμι ή ακόμη και με ένα κολάν σε ποδηλατικό στυλ ή ένα φαρδύ slouchy παντελόνι.

Όποια εκδοχή της και αν επιλέξετε, από τη μεγάλη δερμάτινη της Loewe έως ένα πιο διακριτικό σχέδιο, να θυμάστε πως μπορείτε πάντα να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση απλώς δένοντας σφιχτά μία χοντρή κορδέλα γύρω από τη μέση σας σε στυλ geisha.

View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

View this post on Instagram

A post shared by Fashion Youtuber (@karenbritchick)

View this post on Instagram

A post shared by Asaf Liberfroind (@thestreetvibe)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Obi Βelt,Obi velt