O Ryan Gosling φαίνεται πως θα είναι ο Ken στη ταινία Barbie με την Margot Robbie

Η ταινία Barbie της Margot Robbie φαίνεται να έχει βρει τον Ken της. Όπως αποκάλυψε το Deadline ο Ryan Gosling βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον εμβληματικό χαρακτήρα της Mattel στην ταινία της Warner Bros με επίκεντρο την αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Δεδομένου του πολυάσχολου προγράμματός του, ο Gosling  αρχικά απέρριψε τον ρόλο, αλλά καθώς η προπαραγωγή καθυστερούσε και το στούντιο επέμενε στην επιλογή του ονόματός του, εμφανίστηκε ένα άνοιγμα στο πρόγραμμά του, που του επιτρέπει να υπογράψει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στα τέλη του 2022. Ο υποψήφιος για Oscar ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της ταινίας δράσης του Netflix The Gray Man, στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Chris Evans με τους Russo Brothers να σκηνοθετούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ryangoslingoffical__

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για την Barbie είναι άγνωστες προς το παρόν, αλλά δεδομένου του ιστορικού της Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird) που αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, μπορεί κανείς να περιμένει ότι αυτή δεν θα είναι η κλισέ άποψη για την ιστορία της κούκλας. Την περιμένουμε με ενδιαφέρον!

Keywords
Τυχαία Θέματα