Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε ένα οικονομικό θέμα»

Τί λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Μην εμπλέξετε σήμερα οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν είστε γονείς ίσως να σας χρειαστούν περισσότερο τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα οικογενειακό θέμα μοιάζει να σας ταράζει αρκετά, όμως και εσείς από την πλευρά σας είναι προτιμότερο να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης σε δύσκολη όψη με τον αντιδραστικό Πλούτωνα θα μπορούσε να σας κάνει εριστικούς και κυνικούς στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα

σε ένα οικονομικό θέμα, το σίγουρο είναι πάντως ότι έχετε βοήθεια και υποστήριξη.

ΛΕΩΝ
Η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα σας αγγίζει άμεσα και φέρνει ανατροπές ή ρήξεις στις επαφές σας με νεαρά πρόσωπα. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης σε δύσκολη όψη με τον ανατρεπτικό Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει αποκαλύψεις σε διάφορα θέματα, ή φανατισμό.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σήμερα είναι αρκετά βοηθητική, παρά το γεγονός ότι ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται και με άλλους, πιθανώς να σας αναστατώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα δείχνει μια δυσκολία στην προσπάθειά σας να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας σε πρόσωπα κύρους ή σε συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σας φέρνει ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, παρά τις ανατροπές μέσα στην καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείτε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να αφιερώσετε χρόνο στην υγεία σας, ωστόσο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Βάλτε όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης απέναντί σας σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα δείχνει κλίμα πόλωσης στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δείξτε ευελιξία και διπλωματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η οικογενειακή σας ζωή υπόσχεται πολλά, ωστόσο ένα θέμα εργασίας (υγείας) αυτές τις ημέρες σας απασχολεί έντονα!

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Unsplash

Keywords
Τυχαία Θέματα