Bridgerton fashion: 6+1 τάσεις που οι πρωταγωνιστές της σειράς μετέτρεψαν σε must-have

10:04 11/4/2022 - Πηγή: InStyle

Μια σειρά εποχής είναι πάντοτε συναρπαστική, ειδικά αν έχει τους μυστικούς έρωτες, τα πικάντικα κουτσομπολιά και τα κοστούμια του “Bridgerton”. Η επιτυχία του Netflix έσπασε κάθε ρεκόρ με τον πρώτο της κύκλο και τον παθιασμένο έρωτα της Daphne και του αγαπημένου μας Δούκα Simon, κι ενώ κανείς δεν περίμενε η δεύτερη σεζόν να έχει το ίδιο ενδιαφέρον, μια άλλη απαγορευμένη αγάπη εμφανίστηκε και άλλαξε τα δεδομένα. Κι όσο κι αν θαυμάσαμε την υπόθεση, τα κοστούμια ήταν αυτά που έκλεψαν

την παράσταση και μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή, πιο μαγική και μακρινή.

Σαν άλλος κόσμος φαντάζει η εποχή της «αθωότητας» του Bridgerton, ωστόσο οι τάσεις που αναδείχτηκαν μέσα από τη σειρά, μετατράπηκαν σε must-have του σήμερα.

@bridgertonseriess

Τα κοντά γάντια: το top αξεσουάρ που συνοδεύει τις πρωταγωνίστριες σε κάθε τους σκηνή, ξεχωρίζοντας την «καλή» κοινωνία από τους κοινούς θνητούς. Τα λεπτά κοντά γάντια έγιναν απαραίτητα και ο κόσμος της μόδας τα τίμησε δεόντως.

@bridgertonseriess

Τα cropped jackets: νομίζατε ότι τα κοντά σακάκια που έγιναν το hit της φετινής σεζόν είναι μια νέα ανακάλυψη; Όχι, φυσικά! Τα cropped jackets είτε με μανίκι, είτε με κοντό σε στιλ μπολερό φορέθηκαν αιώνες πριν, πάνω από μακριά φορέματα σε γραμμή Α, προκειμένου να καλύψουν τους ώμους και να μετατρέψουν ένα look σε καθωσπρέπει.

@bridgertonseriess

Το μωβ χρώμα: σε όλες του τις αποχρώσεις. Από λεβάντα μέχρι βαθύ μωβ, το συγκεκριμένο χρώμα αναδείχτηκε, τιμήθηκε και φορέθηκε υπερβολικά στη σειρά “Bridgerton”. Και ο λόγος είναι απλός. Το μωβ συνδέεται με τη βασιλική κουλτούρα και παρότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι θεωρείται πένθιμο, αυτό εξαρτάται από τον τόνο. Το λιλά και η λεβάντα φορέθηκαν ως επί το πλείστων από τις πιο νεαρές ηλικίες, αφού αντικατόπτριζε τον πλούτο και την πολυτέλεια.

@simoneasshley

Το ανδρόγυνο look: ακόμα και σε μία ανδροκρατούμενη περίοδο όπου οι γυναίκες έπρεπε να ντύνονται σαν «κυρίες», η στιλιστική ομάδα της σειράς ανέδειξε το ανδρόγυνο look μέσα από τις πιο επαναστατικές γυναικείες φιγούρες. Τα αστραφτερά girly φορέματα αντικαταστάθηκαν από άλλα πιο αυστηρά σε σκούρους τόνους και έδειξαν το δρόμο προς ένα άλλο στιλ που η αλήθεια είναι, ότι ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες.

@bridgertonnetflix

Τα τετράγωνα ντεκολτέ: ίσως να μην το είχατε παρατηρήσει, αλλά το συγκεκριμένο κόψιμο σε φορέματα και μπλούζες έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τον τελευταίο χρόνο. Μας αρέσει πολύ γιατί αναδεικνύει υπέροχα τα κόκαλα και κάθε είδους μπούστο.

@bridgertonseriess

Το λευκό πουκάμισο: ή για να το πούμε καλύτερα, το βρεγμένο λευκό πουκάμισο! Ο πρωταγωνιστής του “Bridgerton” το φόρεσε και άναψε φωτιές. Μαντεύουμε ότι φέτος, θα είναι το top item στις παραλίες, το οποίο θα φορεθεί από γυναίκες και άντρες, μούσκεμα. Αναμένουμε!

@nicolacoughlan

Τα επαναστατικά πνεύματα: μπορεί να μην πρόκειται για τάση στα ρούχα, αλλά οι επαναστάτριες θα είναι πάντα της μόδας. Η Eloiz, η Penelope και η Edwina Sarma σπάνε τους κανόνες μιας πατριαρχικής κοινωνίας και ακολουθούν τα δικά τους «θέλω».  

Keywords
Τυχαία Θέματα