Nicola Coughlan: Απαντά σε όσους της κάνουν body shaming για τις γυμνές σκηνές στο Bridgerton

23:35 16/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η πρωταγωνίστρια του “Bridgerton” Nicola Coughlan ένιωσε ενδυναμωμένη από τις ερωτικές σκηνές της τρίτης σεζόν με τον συμπρωταγωνιστή της Luke Newton.

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Stylist σε συνέντευξή της που κυκλοφόρησε την Τρίτη ότι επέμεινε σε περισσότερο γυμνό μεταξύ της ηρωίδας που υποδύεται και του ήρωα του Newton για να προκαλέσει τους body shamers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

“Ζήτησα συγκεκριμένα να συμπεριληφθούν ορισμένες ατάκες και στιγμές”, θυμήθηκε. “Υπάρχει μια σκηνή όπου είμαι πολύ γυμνή στην κάμερα, και αυτή ήταν δική μου ιδέα, δική μου επιλογή”.

“Ένιωσα το μεγαλύτερο “άντε γ@μ#σου” σε όλη τη συζήτηση γύρω από το σώμα μου- ήταν απίστευτα ενδυναμωτικό”.

Και πρόσθεσε: “Ένιωθα όμορφη εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα: Όταν θα είμαι 80 ετών, θέλω να κοιτάζω πίσω σε αυτό και να θυμάμαι πόσο γ@μ$μ#να σέξι ήμουν!”.

Η Coughlan, η οποία υποδύεται την Penelope Featherington στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, δεν είχε γυρίσει ποτέ ερωτική σκηνή πριν από το “Bridgerton” και μίλησε στους Los Angeles Times νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για το πόσο άνετα ένιωθε μαζί με τον Newton, ο οποίος υποδύεται τον Colin Bridgerton.

“Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν και οι δύο ξαπλωμένοι κάτω από μια κουβέρτα, χωρίς ρούχα, απλά χαλαρώνοντας. Λέγαμε: Γι’ αυτό το κάνουν οι γυμνιστές”, θυμάται.

Ωστόσο, η 37χρονη ηθοποιός δεν ήταν πάντα ενθουσιασμένη με τις επικείμενες γυμνές σκηνές της. Είπε στους Times ότι τρομοκρατήθηκε αφού δοκίμασε ένα στρινγκ που θα χρησίμευε ως προστατευτικό ένδυμα κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

“Πήγα στο μπάνιο και κοίταξα στον ολόσωμο καθρέφτη. Έλεγα: Αποκλείεται”, θυμήθηκε. “Το έκρυψα στον πάτο του καλαθιού με τα άπλυτα. Έλεγα: Πώς θα το κάνω αυτό;”

Keywords
Τυχαία Θέματα