Haya της Ιορδανίας: Η σπάνια εμφάνιση μετά το ταραχώδες διαζύγιο από τον εμίρη του Ντουμπάι

15:40 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Έπειτα από περισσότερα από δύο χρόνια εξορίας στο Λονδίνο μετά το ταραχώδες διαζύγιό της από τον εμίρη του Ντουμπάι, η πριγκίπισσα Haya της Ιορδανίας έκανε μια σπάνια επανεμφάνιση στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, μαζί με τα παιδιά της και τη Sarah Ferguson, για να υποστηρίξει έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Μετά το τέλος του ταραχώδους διαζυγίου της με τον εμίρη του Ντουμπάι Mohammed ben Rached al-Maktoum το 2021, η Haya της Ιορδανίας ζει στο Λονδίνο όπου αποφεύγει επισταμένα την προσοχή του κοινού

και των ΜΜΕ. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο, η πριγκίπισσα επέλεξε να εμφανιστεί ξανά κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδρομής στην πόλη του Σαουθάμπτον, συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της, την Jalila, 16 ετών, και τον Zayed, 12 ετών, σύμφωνα με το περιοδικό Hola.com. Μαζί με τη Sarah Ferguson, η πριγκίπισσα της Ιορδανίας υποστήριξε το ίδρυμα Maiden Factor, το οποίο λειτουργεί για γυναίκες και κορίτσια σε ευάλωτες καταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

Ο ιδρυτής της ΜΚΟ, Tracy Edwards, καλωσόρισε θερμά τη δούκισσα του Γιορκ καθώς και την πριγκίπισσα και τα παιδιά της στο ιστιοφόρο που χρησιμοποιούσε για να εκτελέσει τις αποστολές, ένα σκάφος του οποίου την αγορά είχε υποστηρίξει ο ίδιος ο αείμνηστος βασιλιάς Hussein της Ιορδανίας το 1989. Η Sarah Ferguson πήρε την ευκαιρία να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες βλέπουμε τη Haya από την Ιορδανία με ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Keywords
Τυχαία Θέματα