Natalie Portman: Οριστικοποιεί το διαζύγιο από τον Benjamin Millepied μετά τον αθόρυβο χωρισμό πέρυσι

16:30 8/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Natalie Portman κατέθεσε αθόρυβα αίτηση διαζυγίου από τον Benjamin Millepied, τον επί 11 χρόνια σύζυγό της σκηνοθέτη/χορογράφο, πριν από οκτώ μήνες. Τώρα το ζευγάρι πήρε επίσημα διαζύγιο, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το PEOPLE.

Η ηθοποιός, 42 ετών, κατέθεσε αίτηση τον περασμένο Ιούλιο και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στη Γαλλία,

όπου η Portman και ο Millepied, 46 ετών, ζουν με τα παιδιά τους, τον γιο Aleph, 12 ετών, και την κόρη Amalia, 7 ετών. Εκπρόσωπος της Portman επιβεβαίωσε την είδηση στο People.

Natalie Portman has no immediate plans to reconcile with estranged husband Benjamin Millepied after his alleged affair. https://t.co/WLT2PO9M15

— Us Weekly (@usweekly) March 8, 2024

Ο χωρισμό τους ήρθε ως αποτέλεσμα της αποκάλυψης της εξωσυζυγικής σχέσης του Millepied, τον Μάιο του 2023. Το επόμενο διάστημα δεν ήταν εύκολο για την Portman.

“Ήταν αρχικά πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της συσπειρώθηκαν γύρω της και τη βοήθησαν να περάσει τα χειρότερα“, είπε ένας φίλος του ζευγαριού στο PEOPLE. “Η Natalie βγαίνει από μια πραγματικά δύσκολη και επώδυνη χρονιά, αλλά έχει βγει από την άλλη πλευρά πιο δυνατή και βρίσκει χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της“.

Από την αρχή, το ζευγάρι έχει επικεντρωθεί στο να βοηθήσει τα παιδιά του να προσαρμοστούν και έχει φωτογραφηθεί σε πολλές περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο να δείχνουν ενωμένοι ως οικογένεια. “Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της ήταν να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση για τα παιδιά της”, είπε ο εσωτερικός συνεργάτης. “Αυτή και ο Ben αγαπούν πραγματικά τα παιδιά τους και είναι εξίσου επικεντρωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι συν-γονείς που μπορούν να είναι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman (@natalieportman)

Ενώ υπήρχαν ενδείξεις ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο γάμο τους – η Portman δεν έχει φορέσει τη βέρα της από την περασμένη άνοιξη μετά την είδηση της “βραχύβιας” σχέσης του Millepied που ήρθε στην επιφάνεια – το ζευγάρι κατάφερε να πάρει χρόνο για να δουλέψει ιδιωτικά τα θέματα και προς μια “νέα κανονικότητα”.

Τον Ιούνιο του 2023, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι ο Millepied “κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Natalie να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη”, ενώ η Portman “έχει ως μεγαλύτερη προτεραιότητα την προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής“.

Από τότε, και οι δύο έχουν επίσης βαριές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Millepied είναι ο χορογράφος στο Dune: Part Two, το επιτυχημένο sequel με πρωταγωνιστές τους Timothée Chalamet και Zendaya, ενώ η Portman έχει χειριστεί μυριάδες projects, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης στον Τύπο για την ταινία “May December”. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί γυρίσματα για την ταινία Fountain of Youth του Guy Ritchie.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ασχολείται επίσης πολύ με την ποδοσφαιρική της ομάδα, Angel City, και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενου έργου της, της τηλεοπτικής σειράς Lady in the Lake.

Keywords
Τυχαία Θέματα