Miley Cyrus: Στέλνει μήνυμα στον πρώην της Liam Hemsworth με το νέο single της;

10:40 4/1/2023 - Πηγή: InStyle

Tην Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Miley Cyrus ανακοίνωσε ότι ο νέος χρόνος έρχεται με νέο single.

Το “Flowers” θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου και η popstar έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser για να προαναγγείλει τη μουσική επιστροφή της.

“Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα απ’ ό,τι εσύ!” υπόσχεται

στο πρώτο βίντεο ΄όπου ανεβαίνει έναν λόφο φορώντας ένα χρυσό σύνολο, ενώ στο δεύτερο βγαίνει από τα ρούχα της και μένει με ένα μαύρο μπικίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι η ημερομηνία που επέλεξε η Miley για την κυκλοφορία του single της, καθώς είναι τα γενέθλια του πρώην συζύγου της, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus-Dolly Parton: Ένωσαν τις φωνές τους και συγκίνησαν το κοινό με τη συγκλονιστική ερμηνεία τους

Σε διάφορα πόστερ για την προώθηση του single υπάρχουν φράσεις από το τραγούδι όπως: “Μπορώ να πάω μόνη μου για χορό”, “μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα απ’ ό,τι εσύ”, “μπορώ να μου αγοράσω λουλούδια”. Δεδομένου του άδοξου τέλους της σχέσης και του γάμου τους αρκετοί είναι αυτοί που απορούν με την επιλογή της ημερομηνίας κυκλοφορίας αλλά και αναρωτιούνται για το αν ο στίχος κρύβει κάποιο μήνυμα για τον πρώην της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth γνωρίστηκαν το 2009. Έπειτα από μία ταραχώδη σχέση με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, παντρεύτηκαν το 2018, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το επόμενο έτος. Πήραν διαζύγιο το 2020. Μιλώντας αργότερα για το… δημόσιο διαζύγιο η Miley είχε πει: “Αυτό που πραγματικά ήταν χάλια δεν ήταν το γεγονός ότι εγώ και κάποιος που αγαπούσα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγαπάμε ο ένας τον άλλον όπως παλιά. Δεν πειράζει. Μπορώ να το δεχτώ. Δεν μπορώ να δεχτώ την κακοποίηση και όλες αυτές τις ιστορίες“.

Liam Hemsworth: Νέος χωρισμός για τον σταρ έπειτα από τρία χρόνια σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα