Jeremy Renner: Το πρώτο μήνυμά του μετά το σοβαρό ατύχημα – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

09:33 4/1/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jeremy Renner βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τη συμπαράστασή τους, δύο ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα έξω από το σπίτι του, ενώ καθάριζε το χιόνι.

Ο 51χρονος σταρ ανέβασε μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο: “Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά λόγια σας. Είμαι πολύ χάλια αυτήν τη στιγμή για να γράφω, αλλά στέλνω την αγάπη μου σε όλους” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Renner υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα έπειτα

από ατύχημα με το άροτρο χιονιού στο σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα την Πρωτοχρονιά. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Υπεβλήθη σε επέμβαση στις 2 Ιανουαρίου και στη συνέχεια παρέμεινε στην Εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε ότι ο Renner καθάριζε το χιόνι από τον δρόμο του ώστε μέλη της οικογένειάς του να μπορούν να αποχωρήσουν αφού πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί. Επίσης, βοηθούσε να καθαρίσουν το χιόνι και από το σπιτι του γείτονά του αφού όλοι εκεί ήταν χωρίς ρεύμα για 24 ώρες και χιόνιζε έντονα. “Οπότε βοηθούσε τους πάντες προσπαθώντας να καθαρίσει το χιόνι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να φύγουν” σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα