Michael Douglas: Οι ευχές του διάσημου σταρ που θέλει να πραγματοποιηθούν το 2023

Ο ζωντανός θρύλος Michael Douglas δημοσίευσε ένα εγκάρδιο γιορτινό μήνυμα στα social media την Κυριακή, εκφράζοντας τις ευχές του για το νέο έτος.

Ο 78χρονος χολιγουντιανός σταρ, εμφανίστηκε απλά ντυμένος σε βίντεο που ανάρτησε την ημέρα των Χριστουγέννων και μοιράστηκε με τους ακολούθους του, τι ελπίζει για το 2023. Συγκεκριμένα εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να δει τους φίλους του περισσότερο, καθώς λόγω της πανδημίας ήταν πολύ δύσκολο.

Ο Michael Douglas

ευχήθηκε επίσης παγκόσμια ειρήνη, αναφερόμενος ιδιαίτερα στην Ουκρανία και «σε εκείνους που υποφέρουν εδώ και μήνες σε έναν βάναυσο πόλεμο με τη Ρωσία».

«Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους σας εκεί έξω! Καλές γιορτές», είπε ο Michael Douglas στην κάμερα.

Catherine Zeta Jones: Aγαπώ άλλον άντρα και ο σύζυγός μου Michael Douglas δεν έχει πρόβλημα με αυτό

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου λείπει να βλέπω τους φίλους μου. Από την αρχή του COVID-19 δεν βλέπαμε αρκετά αγαπημένα πρόσωπα. Οπότε αυτή είναι η ελπίδα μου για το νέο έτος!» τόνισε ο διάσημος ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Καθώς και η ειρήνη, ιδιαίτερα στην Ουκρανία! Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Πολύ αγάπη, MD».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ της “Μεθόδου Kominsky” εκφράζει την υποστήριξή του στην Ουκρανία, εν μέσω της βίαιης σύγκρουσης με την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τον Michael Douglas φόρεσε ένα μπλε-κίτρινο τετράγωνο τσέπης που έμοιαζε με τη σημαία της Ουκρανίας σε μια επίδειξη βραβείων.

Δείχνοντας την πλατεία, είπε στην Access Hollywood εκείνη την εποχή: «Αυτός δεν είναι ο LA Rams», αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Λος Άντζελες που φοράει τα ίδια χρώματα.

«Αν υπήρχε κάποια στιγμή να εκτιμήσουμε τι είναι αληθινή δημοκρατία, είμαι τόσο περήφανος για όσα έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι αυτής της χώρας».

Michael Douglas: Αγνώριστος ο 78χρονος ηθοποιός – Η αλλαγή στην εμφάνισή του που σόκαρε τους θαυμαστές του

Keywords
Τυχαία Θέματα