Michael Caine: Εξωτικές διακοπές για τον 90χρονο σταρ παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει

20:25 11/4/2023 - Πηγή: InStyle

O Michael Caine απολαμβάνει ανέμελες στιγμές στην Καραϊβική.

Ο 90χρονος σταρ κάνει διακοπές στα Μπαρμπέιντος μαζί με τη σύζυγό του, Shakira Caine, ενώ εθεάθη να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του ξαπλωμένος στη σεζλόνγκ του.

Ο Michael Caine, που υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη πέρυσι, χρειάστηκε τη βοήθεια περιπατητή τύπου Π αλλά και μίας βοηθού για να φθάσει στην πισίνα, όπου μία μασέρ του

έκανε μασάζ στην πλάτη, ενώ στη συνέχεια χαλάρωσε κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Στο μεταξύ, η 76χρονη Shakira επέλεξε να κάνει μία βουτιά στον ωκεανό προτού επιστρέψει κοντά στον σύζυγό της για να ελέγξει την κατάστασή του.

Michael Caine, 90, relaxes at the beach after spinal surgeryhttps://t.co/11dPpLi6MI

— Gary Lane Peters1 (@GaryLanePeters1) April 11, 2023

Ο σταρ χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια από τότε που είχε μια άσχημη πτώση το 2018, αφήνοντάς τον με σπασμένο αστράγαλο. Διαγνώστηκε επίσης με σπονδυλική στένωση, μια πάθηση που στενεύει τον σπονδυλικό σωλήνα και μπορεί να προκαλέσει πόνο στην πλάτη και τα πόδια, σύμφωνα με τη Mayo Clinic.

Michael Caine, 90, relaxes at the beach after spinal surgery https://t.co/Tm8ZflPmhA pic.twitter.com/FI0WxVEC6Z

— Unscrambled (@borowest) April 11, 2023

Η Shakira αποκάλυψε τον Μάρτιο του 2022 ότι ο Michael είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθωθεί το πρόβλημα. “Αναρρώνει, είναι δυνατός άνδρας, είναι λιοντάρι βασικά” είχε πει η πρώην ηθοποιός και μοντέλο στην Daily Mail εκείνη την εποχή.

Επίσης, είχε προσθέσει πως “η επέμβαση ήταν καταπληκτική. Σύντομα θα είναι και πάλι όρθιος και θα χορεύει.”

Λόγω της περιορισμένης κινητικότητάς του, ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ έκανε ένα βήμα πίσω από την υποκριτική το 2021, αφού πρωταγωνίστησε στην ταινία “Best Sellers.”

“Περιέργως, αποδείχθηκε ότι στην ουσία ήταν ο τελευταίος μου ρόλος“, είχε δηλώσει στην εκπομπή “Kermode and Mayo’s Film Review” του BBC Radio, σημειώνοντας ότι δεν είχε δουλέψει “για δύο χρόνια” λόγω του “προβλήματος της σπονδυλικής στήλης.”

“Προφανώς, δεν υπήρξαν προσφορές εδώ και δύο χρόνια, επειδή κανείς δεν γυρίζει ταινίες που θέλω να κάνω, αλλά επίσης είμαι 88 ετών“, πρόσθεσε τότε ο Michael. “Δεν ξεχειλίζουν ακριβώς σενάρια με έναν πρωταγωνιστή που είναι 88 ετών, καταλαβαίνετε;”

Keywords
Τυχαία Θέματα