Russell Crowe: Επική δήλωση από τον “Μονομάχο” – “Είχα μεγάλη επιτυχία φορώντας φούστα”

18:52 11/4/2023 - Πηγή: InStyle

O Russell Crowe κέρδισε το Όσκαρ το 2001 αφού αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός για τον ρόλο του στην ταινία “Μονομάχος.”

Και ο σταρ έκτοτε έχει δηλώσει την αγάπη του για την παραδοσιακή ρωμαϊκή στολή που φορούσε στην ταινία, που περιλαμβάνει… φούστα.

Σύμφωνα

με την Daily Star, ο 59χρονος ηθοποιός δήλωσε: “Είχα μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν φορώντας φούστες – ο Μάξιμος [ο ήρωας που υποδυόταν στην ταινία του 2001] είχε μια ωραία μικρή” και πρόσθεσε: “Συνήθιζα να την αποκαλώ τη στολή του netball.”

Ο Russell αποκάλυψε, επίσης, ότι ένας από τους λόγους που συμφώνησε να υποδυθεί τον Δία στην ταινία “Thor: Love and Thunder” του 2022 ήταν επειδή θα μπορούσε να φορέσει και πάλι φούστα.

Λέγοντας: “Δεν είναι πάντα το σημείο που δίνω έμφαση, αλλά αν κάνει ζέστη το καλοκαίρι, δεν είναι κακή επιλογή”

Αυτή η δήλωση έρχεται αφού ο σταρ επιβεβαίωσε ότι δεν συμμετέχει στο επερχόμενο sequel του “Μονομάχου” στο οποίο πιστεύεται ότι θα πρωταγωνιστήσει ο Paul Mescal.

Υπήρχαν συζητήσεις για ένα sequel για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αν και τώρα τελικά προχωρεί με τον σκηνοθέτη του Gladiator, Ridley Scott, να επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και τον Paul (Aftersun) να πρωταγωνιστεί ως Lucius, ο ανιψιός του Commodus (Joaquin Phoenix) και γιος της Lucilla (Connie Nielsen) από την αρχική ταινία.

Ο Russell αποκάλυψε στο The Ryan Turbidy Show ότι δεν εργάζεται στο sequel, αν και εύχεται στον Mescal, “καλή τύχη.”

Keywords
Τυχαία Θέματα