Meghan Markle: Οι φορές που αντέγραψε το στιλ της Wallis Simpson – Ποια ήταν η “Αμερικανίδα Δούκισσα” που κλόνισε τη βρετανική μοναρχία

11:17 7/10/2022 - Πηγή: InStyle

Η εμφάνιση της Meghan Markle στη Σύνοδο One Young World στο Μάντσεστερ, ντυμένης στα κόκκινα, έφερε στο μυαλό την εικόνα της Wallis Simpson το 1971, επίσης με ένα φόρεμα παρόμοιου στιλ και χρώματος wine red.

Σ’ αυτήν τη vintage φωτογραφία, η σύζυγος του βασιλιά Εδουάρδου Η’,

που έγινε Δούκισσα του Ουίνδσορ μετά τον γάμο της με τον θείο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, αργότερα γνωστό ως Δούκα του Ουίνδσορ – φορούσε ένα μακρυμάνικο κόκκινο σύνολο, που η λαιμόκοψή του θυμίζει ακριβώς το σύνολο της Markle. Οι ακόλουθοι της Meghan υπογράμμισαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ φορά ακόμη και παρόμοια χρυσά σκουλαρίκια με αυτά της Simpson και μάλιστα, οι δύο γυναίκες έχουν και παρόμοια έκφραση στο πρόσωπό τους, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι δεν ήταν σύμπτωση.

Für mich ist Meghan die Wiedergeburt von Wallis Simpson, nur noch bösartiger und intriganter. Zum Glück hat sie sich nicht den Kronprinzen geangelthttps://t.co/t6FD2upb4D

— mara@räumtauf (@mararumtauf) October 7, 2022 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

Οι χρήστες στο Twitter έσπευσαν να επισημάνουν τις ομοιότητες μεταξύ των ρούχων των δύο γυναικών και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια δεν ήταν θετικά. “Χριστέ μου, είναι ανατριχιαστικό” έγραψε ένας και ανέβασε κολάζ με τέσσερις εμφανίσεις της Meghan συγκρίνοντάς τη με τη Simpson, η οποία λέγεται ότι ήταν υποστηρίκτρια των ναζί.

JEEZ it’s creepy pic.twitter.com/e00eej0hfv

— Jamba (@arsewellbaby) October 2, 2022

Here we go again Note the earrings too? Anyone would think MM savours the role of pantomime villain pic.twitter.com/HTefdMYog2

— Genevieve (@_Genevieves_) October 2, 2022

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται η σύγκριση των δύο γυναικών, αφού η Meghan μοιάζει να αντιγράφει συχνά τις εμφανίσεις της Wallis Simpson.

Το 2021, το ασπρόμαυρο φόρεμα Armani που φορούσε στη διάρκεια της εμπρηστικής συνέντευξης με την Oprah Winfrey έμοιαζε με φόρεμα της Δούκισσας του Ουίνδσορ που είχε παρόμοιο σχέδιο.

@ElleLaughlin/twitter

Eπίσης, το λευκό Dior που φόρεσε στη λειτουργία των Ευχαριστιών στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου το καλοκαίρι έμοιαζε με ένα παρόμοιο λευκό σύνολο της Simpson.

twitter/@ElleLaughlin

We have been asked several times to post all the cases of Wallis was copied by a D-list actress we’ve found so without further ado here is, Style Icon Wallis Simpson versus You Know Who ….. #WallisSimpson @Remisagoodboy

#1 pic.twitter.com/ilYm4ZQvrB

— Dagmar of Denmark (@dagmar_Marie77) October 6, 2022

…#meghanmarkle #WallisSimpson #bullying #meghanmarkleisabully #PrinceHarryandMeghan pic.twitter.com/LaWheW9Q6b

— Magnolia
Keywords
Τυχαία Θέματα