Meghan Markle: Αποκαλύπτει το τρομακτικό ατύχημα του Archie στη Νότιο Αφρική

10:53 24/8/2022 - Πηγή: InStyle

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου της podcast “Archetypes”, η Megan Markle αποκαλύπτει ένα τρομακτικό γεγονός που έλαβε χώρα στη Νότιο Αφρική σε μια περιοδεία του ζευγαριού το 2019.

Όπως πολύ παραστατικά περιγράφει η Δούκισσα, φωτιά ξέσπασε στο δωμάτιο του μικρού Archie την ώρα συνήθως ο μικρός κοιμόταν στην κατοικία όπου και διέμεναν. Το χειρότερο ήταν, ότι η Megan και ο Harry δεν βρίσκονταν καν εκεί.

Αδιανόητο για μια μητέρα να σκέφτεται το παιδί της αβοήθητο, ακόμα κι αν γύρω του υπήρχε αρκετό προσωπικό όχι μόνο για να τον προφυλάξει αλλά και για να σβήσει μια ολόκληρη φωτιά.

Όπως περιγράφει η Megan Markle:

Credit: Duke and Ducchess of Sussex Daily/Instagram

“Με το που φτάσαμε, έπρεπε να πάμε σε μια επίσημη εκδήλωση στην πόλη Nyanga. Τελειώνοντας τη συνομιλία που είχαμε με τις γυναίκες και τα κορίτσια, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και τότε μου ανακοινώνουν πως υπήρξε φωτιά στην κατοικία και συγκεκριμένα η φωτιά ήταν στο δωμάτιο του μωρού”.

Όπως πληροφορήθηκε αργότερα, η νταντά του μικρού Archie, που την έλεγαν Lauren, επρόκειτο να τον βάλει για ύπνο, όταν αποφάσισε να τσιμπήσει ένα snack κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο. Η γυναίκα ήταν από τη Ζιμπάμπουε και συνήθιζε να κουβαλάει το μωρό σε ένα μάρσιππο όπου κι αν πήγαινε. Έτσι έκανε κι εκείνη τη βραδιά. Όσο βρίσκονταν στην κουζίνα το καλοριφέρ του παιδικού δωματίου έπιασε φωτιά, γεγονός που κανείς δεν μπόρεσε να αντιληφθεί, αφού δεν υπήρχαν ανιχνευτές καπνού. Έπρεπε να περάσει λίγη ώρα για να μυρίσει κάποιος τον καπνό και να τρέξει να σβήσει τη φωτιά.

Φανταστείτε λοιπόν, το τι πέρασε από το μυαλό της Megan Markle όταν πληροφορήθηκε το συμβάν. Ο Archie ήταν μόλις 4μιση μηνών! Να είναι καλά η νταντά και ο μάρσιππός της!

Keywords
Τυχαία Θέματα