Meghan Markle: Νέα “πυρά” κατά της βασιλικής οικογένειας στο πρώτο της podcast

20:09 23/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle χρησιμοποίησε το πρώτο επεισόδιο του νέου podcast, Archetypes, για να εξαπολύσει άλλη μία επίθεση κατά της βασιλικής οικογένειας.

Στη συνομιλία που είχε με τη Serena Williams, η Meghan Markle ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να συνεχίσει κανονικά με τις υποχρεώσεις της σε περιοδεία στη Νότια Αφρική, το φθινόπωρο του 2019, παρά το γεγονός ότι έκλαψε με μαύρο δάκρυ όταν έπιασε φωτιά το δωμάτιο του γιου της Archie.

Splash
News

Η Δούκισσα του Σάσεξ εξαπέλυσε “πυρά” και εναντίον όσων τη χαρακτήρισαν “φιλόδοξη” όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry, στο νέο πολυαναμενόμενο “Archetypes”, στο Spotify.

Όσον αφορά στο περιστατικό με τη φωτιά στο δωμάτιο του Archie, η Meghan μίλησε για την ταραχή της όταν έμαθε για το γεγονός ότι μία θερμάστρα πήρε φωτιά στο δωμάτιο του γιου της, λίγο μετά την ομιλία της σε κορίτσια στον δήμο Nyanga στο Κέιπ Τάουν. Τόνισε ότι βιάστηκε να επιστρέψει να δει τον Archie και μετά έπρεπε να τον αφήσει για να πραγματοποιήσει άλλη επίσημη υποχρέωση.

“Τη μια στιγμή καθόμουν μπροστά σ’ ένα δέντρο και μιλάω σε γυναίκες και κορίτσια και τελειώνουμε την υποχρέωση, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μου λένε ότι έπιασε φωτιά η οικία που θα μέναμε το βράδυ. Τι πράγμα! Είχε πάρει φωτιά το δωμάτιο του μωρού”‘ περιέγραψε η Meghan και πρόσθεσε: “Επιστρέψαμε. Και φυσικά ως μητέρα λες “Θεέ μου, τι έγινε!” Όλοι κλαίνε, όλοι τρέμουν. Και τι πρέπει να κάνουμε; Βγαίνουμε έξω και πάμε για άλλη επίσημη υποχρέωση; Είπα “αυτό δεν έχει λογική”.

Η Meghan μίλησε στη Serena και για τα διπλά στάνταρ που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν χαρακτηρίζονται ως “φιλόδοξες”. Μίλησε επίσης για τον “πόνο” που υπέφερε “πίσω από τις κλειστές πόρτες” και είπε ότι “δεν θυμάται ποτέ να ένιωσα προσωπικά την αρνητική σημασία πίσω από τη λέξη φιλόδοξος, μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον πλέον σύζυγό μου”.

Παραπονέθηκε για μια λανθασμένη αντίληψη “ότι αν είσαι μια φιλόδοξη γυναίκα έχεις μια ατζέντα, πρέπει να είσαι ωφελιμίστρια ή εγωίστρια ή επιθετική ή αριβίστρια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα