Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Έκλεψαν τα φλας σε γάμο στη Ρώμη – Το κομψό φόρεμα της δούκισσας που σχολιάστηκε για το κόστος του

09:03 23/9/2019 - Πηγή: InStyle

Στον γάμο της γυναίκας που μεσολάβησε για να γνωριστούν βρέθηκαν ηMeghan Markle και ο Πρίγκιπας Χάρι. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Ρώμη για να τιμήσει την καλή του φίλη, και συνεργάτιδα της δούκισσας του Σάσεξ, Μίσα Νόνοο που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα  Μίκι Χες και οι πρώτες φωτογραφίες από την παρουσία του έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

Στον λαμπερό γάμο ήταν καλεσμένοι πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ, η Πριγκίπισσα Ευγενία και η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ. Ωστόσο, το «πριγκιπικό» ζευγάρι ήταν αυτό που συγκέντρωσε

όλα τα φλας, καθώς μάλιστα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Meghan Markle επέλεξε για την εμφάνισή της στον γάμο ένα κομψό και ρομαντικό μάξι φόρεμα, από τούλι, σε μαύρο χρώμα, από τη συλλογή του οίκου Valentino. Το συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σ’ ένα ανάλαφρο κότσο.

Βεβαίως, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον βρετανικό τύπο και το κόστος του φορέματός της που ανέρχεται στις £8,900 (δηλαδή, 10.0οο €).

Δείτε τις φωτογραφίες στο Peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα