Η Τάμτα φόρεσε το τέλειο κόκκινο μεταλλικό κραγιόν και εμείς βρήκαμε 5+1 ίδια για να δοκιμάσετε

08:01 23/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/6 MAC, Retro Matte Liquid Lipcolour Metallic, απόχρωση Love Weapon 2/6 Smashbox, Be Legendary Matellic Lip, απόχρωση Crimson Chrome 3/6 NYX, Soft Matte Metallic Lip Cream, απόχρωση Monte Carlo 4/6 L’Oréal Paris, Rouge
Signature Metal, απόχρωση 203 Magnetiz 5/6 Urban Decay, Vice Liquid Lipstick, απόχρωση Trap Queen 6/6 Sephora Collection, Cream Lip Stain Metal, απόχρωση Blazing Sun 110

Το κόκκινο κραγιόν είναι και θα είναι για πάντα ένα από τα προϊόντα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στο νεσεσέρ τους, κι αυτό γιατί είναι διαχρονικό, ταιριάζει σε όλες και αναβαθμίζει κάθε makeup look.

Για όλους αυτούς τους λόγους, μαντεύουμε πως ήδη έχετε στη συλλογή σας έστω και ένα κόκκινο κραγιόν. Ξέρετε όμως τι δεν έχετε; Ένα κόκκινο μεταλλικό κραγιόν, σαν αυτό που φόρεσε η Τάμτα στη συναυλία της Florence and the Machine στο Ηρώδειο.

NDP Photo Agency

Οι μεταλλικές υφές είναι huge τάση στο μακιγιάζ και φέτος και ο πιο εύκολος τρόπος να τις φορέσετε είναι στα χείλη σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε παραπάνω τα μεταλλικά κόκκινα κραγιόν που συγκεντρώσαμε για εσάς και να αποφασίσετε ποιο θα δοκιμάσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠέντε αρώματα που μόλις κυκλοφόρησαν και πρέπει να δοκιμάσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα