Megan Fox: Μίλησε για το bullying που έχει υποστεί ο γιος της

10:36 19/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Megan Fox θέλει να προστατεύει τα παιδιά της από το bullying με κάθε κόστος, ειδικά εξαιτίας όσων έχει υποστεί η ίδια. Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε, ότι ο μεγαλύτερος γιος της έχει πέσει θύμα εκφοβισμού.

Η Scarlett Johansson μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών στον κινηματογράφο

Instagram @meganfox.updates_

Στην πρόσφατή της συνέντευξη στο InStyle, μίλησε

για το online bullying που αντιμετωπίζει το παιδί της από “κακούς και σκληρούς ανθρώπους”. Ο λόγος πίσω από αυτή την άσχημη συμπεριφορά είναι ότι ο γιος της ενδιαφέρεται για τη μόδα. Είναι ελεύθερος να παίρνει τις δικές του αποφάσεις και να φοράει τα ρούχα που επιθυμεί, χωρίς περιορισμούς. “Δεν θέλω να τα διαβάζει αυτά, γιατί το ακούει ήδη από μικρά παιδιά στο σχολείο του. Του λένε: Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα”, είπε η Fox.

Η Hailey Bieber αποκάλυψε πως νιώθει για το body shaming που βιώνει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το 2019, η Megan Fox είχε αναφερθεί στο ίδιο θέμα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Talk. “Τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο. Ακόμη κι εκεί όμως, έχει μικρά αγόρια που λένε ότι δεν πρέπει να φοράει τέτοια ρούχα. Προσπαθώ να τον μαθαίνω να έχει αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος άλλος”, πρόσθεσε. Ο πατέρας των αγοριών, Brian Austin Green, την υποστηρίζει σε αυτή την προσπάθεια. Έχει δηλώσει πως αν ο γιος του θέλει να φορέσει κάτι, θα το κάνει. “Είναι η ζωή του, δεν είναι τα ρούχα μου. Δεν βλάπτει κανέναν που φοράει φόρεμα. Αν λοιπόν θέλει να φορέσει κάτι, καλά κάνει”, είπε.

Η Megan Fox αποκαλύπτεται στο InStyle US και μιλά για τον σεξισμό στο Hollywood

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Megan Fox, Μίλησε,Megan Fox, milise