Margot Robbie: Εκπλήσσει με το επόμενο πρότζεκτ της μετά την επιτυχία-ρεκόρ της Barbie

15:30 21/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Margot Robbie αναλαμβάνει νέο πρότζεκτ και προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της ταινίας Barbie που έσπασε ρεκόρ, η Robbie αναλαμβάνει μια ταινία δράσης.

Η ηθοποιός, 33 ετών, πρωταγωνίστησε στην ταινία με τα υψηλότερα έσοδα του 2023 καθώς υποδύθηκε τη διάσημη κούκλα της Mattel. Τώρα πρόκειται να αναλάβει άλλο ένα live-action project, καθώς ελπίζει να έχει την ίδια επιτυχία.

Συγκεκριμένα, θα αναλάβει την παραγωγή

μιας ταινίας βασισμένης στην πολύκροτη σειρά βιντεοπαιχνιδιών The Sims, ενώ προς το παρόν είναι γνωστές λίγες λεπτομέρειες για το νέο συναρπαστικό έργο.

Η Margot θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας με την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment, την οποία ίδρυσε το 2014 μαζί με τον σύζυγό της Tom Ackerley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Kate Herron, η οποία έχει εργαστεί στα παρασκήνια επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, όπως το Loki και το Sex Education, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά βιντεοπαιχνιδιών The Sims ξεκίνησε το 2000 και επιτρέπει στους παίκτες να ζουν σε μια “εικονική προσομοίωση” της ζωής, στην οποία μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ζωή.

Από το να διαλέξουν τα μονοπάτια της προσωπικότητας του χαρακτήρα τους, τη δουλειά, τις δεξιότητες και τις σχέσεις τους μέχρι το χτίσιμο σπιτιών, το ηλεκτρονικό παιχνίδι έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και επεκτάθηκε με sequel και πακέτα επέκτασης.

Στο σύμπαν των Sims δεν υπάρχει πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, αλλά ατομικά δημιουργημένοι από τους παίκτες, και μπορούν να δουν τους χαρακτήρες να ξεκινούν οποιοδήποτε ταξίδι, από καθημερινές δραστηριότητες μέχρι περιπέτειες με βρικόλακες και μαγεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Η Margot αναφέρεται προς το παρόν μόνο ως παραγωγός της ταινίας, αντί να αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπως στην ταινία Barbie, αν και είναι πιθανό να έχει ένα cameo σ’ αυτήν.

Δεν είναι το πρώτο εγχείρημα της Margot σε ταινίες ζωντανής δράσης, αφού εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη ταινία Barbie πέρυσι, στην οποία ήταν και παραγωγός. Το blockbuster έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων και η σκηνοθέτις Greta Gerwig έγινε η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης που πέτυχε ρεκόρ 1 δισ. δολαρίων.

Η Margot έχει ήδη αναλάβει την παραγωγή 13 ταινιών μέσω της εταιρείας παραγωγής της, συμπεριλαμβανομένου του περσινού θρίλερ Saltburn, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Τον Ιανουάριο, αποκαλύφθηκε ότι η Margot σχεδιάζει να κάνει ένα βήμα πίσω από την υποκριτική μετά την παγκόσμια επιτυχία της Barbie.

Η Αυστραλή ηθοποιός αποκάλυψε τις φιλοδοξίες της να δουλέψει εκτός οθόνης έπειτα από χρόνια μπροστά από τις κάμερες, ενώ πρωταγωνιστούσε στο τεύχος Awards Line του Deadline.

Μιλώντας στο περιοδικό, η Margot είπε ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από το να πρωταγωνιστεί σε ταινίες, καθώς πιστεύει ότι όλοι έχουν “βαρεθεί” να τη βλέπουν. “Νομίζω επίσης ότι όλοι μάλλον έχουν βαρεθεί να με βλέπουν προς το παρόν. Μάλλον θα πρέπει να εξαφανιστώ από τις οθόνες για λίγο καιρό‘, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα