Χαμόγελα για την Angelina Jolie – Δικαστική νίκη κατά του Brad Pitt

13:30 21/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο δικηγόρος της Angelina Jolie λέει ότι η ηθοποιός πέτυχε πρόσφατα μια σειρά από δικαστικές νίκες κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt για το Château Miraval, το οινοποιείο που αγόρασαν το 2008.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των Χολιγουντιανών σταρ, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο κτήμα της Προβηγκίας, στη Νότια Γαλλία,

το 2014 και χώρισαν το 2016, επικεντρώνεται στην πώληση του μεριδίου ιδιοκτησίας της Jolie στον Ρώσο ολιγάρχη Yuri Shefler το 2021.

Everything you need to know about Brad Pitt and Angelina Jolie's $60 million Chateau Miraval https://t.co/x6uawce9C7 pic.twitter.com/hQvectK3HT

People (@people) September 21, 2016

Ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού “και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς που ο Pitt προέβαλε εναντίον της” σε μήνυση που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε την Τετάρτη ένας εσωτερικός συνεργάτης στο Entertainment Tonight.

“Ο δικαστής απέρριψε τους περισσότερους από τους ισχυρισμούς του Pitt, επειδή δεν έχουν νομική βάση” δήλωσε ο δικηγόρος της Jolie, Paul Murphy. “Η αγωγή του Pitt δεν αφορούσε ποτέ μια επιχειρηματική διαφορά. Αντίθετα, αφορά τις προσπάθειές του να καλύψει σοβαρή κακοποίηση και είμαστε ικανοποιημένοι που ο δικαστής απέρριψε τόσο μεγάλο μέρος της καταγγελίας του Pitt”.

Η ηθοποιός “δεν τρέφει πραγματικά καμιά κακία προς” τον Pitt, δήλωσε ο δικηγόρος της, προσθέτοντας ότι η Jolie “ελπίζει ότι τώρα θα την απαλλάξει από την επιπόλαιη αγωγή του, θα σταματήσει τις ανελέητες επιθέσεις του και θα την ακολουθήσει για να βοηθήσει την οικογένειά τους να θεραπευτεί ιδιωτικά”.

Brad Pitt has reportedly 'spent $10 million fighting Angelina Jolie over French vineyard’ https://t.co/8pRsMSVlnE pic.twitter.com/0oRldkvwEb

— National Post (@nationalpost) March 18, 2024

Αυτή η νομική νίκη της Jolie ήρθε μετά την πρόοδο που σημείωσε ο Pitt, 60 ετών, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για την περιουσία την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία. Ο σταρ “πέτυχε μια νίκη σε γαλλικό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα” σε σχέση με μια απόφαση σχετικά με έγγραφα που κατέσχεσαν οι Αρχές σε μια επιδρομή τον Μάρτιο του 2022, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που εξέτασε η εφημερίδα The US Sun τη Δευτέρα.

“Υπάρχει μακρύς δρόμος να διανύσουμε σε αυτή τη δικαστική διαμάχη, αλλά αυτή τη στιγμή, η δυναμική είναι σίγουρα με τον Brad” δήλωσε εσωτερικός συνεργάτης κοντά στον σταρ στην εφημερίδα μετά την απόφαση της Πέμπτης σε εφετείο της Aix-en-Provence.

“He wasn’t going to be bullied”: Having Had Enough of Angelina Jolie, Brad Pitt Hands Ex-Wife Her First Crippling Defeat in $350M French Vineyard Lawsuit https://t.co/ZmU0q98dwp #BradPitt #AngelinaJolie #Lawsuit pic.twitter.com/J6W3yE3UKh

— (@MoRaY2022) March 20, 2024

Η πηγή ανέφερε ότι η απόφαση της περασμένης εβδομάδας σηματοδότησε την τρίτη συνεχόμενη φορά που ο Pitt σημειώνει πρόοδο στην υπόθεση. “Τους τελευταίους μήνες, έχει πετύχει τρεις δικαστικές νίκες σε τρεις διαφορετικές δικαιοδοσίες: Λουξεμβούργο, Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα στη Γαλλία” δήλωσε η πηγή για τον ηθοποιό. “Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η εχθρική προσφορά εξαγοράς, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να τον εκφοβίσουν – και το εννοούσε”. Ο Pitt “έχει σταθεί στο ύψος του και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που είναι σωστό”.

Η πρόσφατη απόφαση συνδέθηκε με μια επιδρομή στο οινοποιείο τον Μάρτιο του 2022, κατά την οποία αξιωματούχοι που έφεραν στην κατοχή τους εντάλματα έρευνας έλαβαν έγγραφα και υπολογιστή σε σχέση με κατηγορίες προς την εταιρεία Nouvel του Shefler για “κακοδιαχείριση και κατάχρηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας”, σύμφωνα με το πρακτορείο, επικαλούμενο έγγραφα της υπόθεσης.

Τώρα, περιμένουμε να δούμε πώς θα λήξει η δικαστική διαμάχη, καθώς, όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμη επεισόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα