Madonna: Στη σκηνή με την “Tokyo” του «La Casa de Papel»

20:31 4/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Madonna συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της σε Ευρώπη και ΗΠΑ και κάθε φορά που εμφανίζεται, τα social media γεμίζουν με στιγμιότυπα από τις συναυλίες της. 

Η pop star έδωσε δύο sold out συναυλίες στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης, και εκεί ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε η γνωστή σε όλους

Úrsula Corberó ή αλλιώς «Tokyo» του «La Casa de Papel».

Η Ισπανίδα ηθοποιός μοιράστηκε πολλές στιγμές από τη συναυλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Úrsula έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι μεγάλη φαν της «βασίλισσας της ποπ» για αυτό και βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει από κοντά. 

Τα Instagram stories που ανέβασε η Úrsula Corberó

Η πρωταγωνίστρια του «La Casa de Papel» μοιράστηκε μία φωτογραφία τους στα Stories της στο Instagram, γράφοντας στα ισπανικά: «Τι νύχτα με τη βασίλισσα!».

Η Madonna την ανέβασε στη σκηνή και χόρεψαν μαζί βάζοντας βαθμολογίες στους χορευτές και μοντέλα που έκαναν «voguing».

Úrsula Corberó sube al escenario con Madonna en su show en Barcelona. pic.twitter.com/zRdL2In3Wo

— HIGHXTAR. (@highxtar_) November 3, 2023

Η Úrsula Corberó έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη φιλία της με τη Madonna, η οποία άρχισε όταν οι δύο τους επέβαιναν στο ίδιο αεροπλάνο.

Η Ισπανίδα ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon» λέγοντας: «Ταξίδευα προς στη Μαδρίτη και έκανα μια ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Madonna».

Keywords
Τυχαία Θέματα