Ryan Gosling: Aπό Ken μεταμορφώνεται σε κασκαντέρ για την ταινία “ The Fall Guy”

19:12 4/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Ryan Gosling επιστρέφει δυναμικά στον κινηματογράφο, μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Βarbie» και τον ρόλο του Ken. O Gosling αφήνει πίσω το ροζ κοστούμι του και αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ταινία δράσης «The Fall Guy».

Σε σενάριο του Drew Pearce η ταινία έχει βάση την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980 με πρωταγωνιστή τον κασκαντέρ Lee

Majors.

Ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνει τον Colt Seavers έναν τραυματισμένο κασκαντέρ, ο οποίος έχοντας εγκαταλείψει τη δουλειά του για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία, επιστρέφει στο στούντιο όταν ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας την οποία σκηνοθετεί η πρώην του, Jody Moreno (την οποία υποδύεται η Emily Blunt) εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς όπως όλοι οι κασκαντέρ περνά πολλές περιπέτειες. Τον πυροβολούν. Πέφτει από μεγάλο ύψος. Συντρίβεται. Και μετά από ατύχημα, που παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα του, ο ήρωας αναλαμβάνει μια νέα αποστολή. Να εντοπίσει έναν εξαφανισμένο σταρ του κινηματογράφου και να λύσει μια συνωμοσία. Και ανάμεσα σε όλα αυτά προσπαθεί να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε ήδη. Ο ηθοποιός έχει πάρει θετικές κριτικές για το νέο του βήμα.

Το καστ των ηθοποιών συμπληρώνουν οι Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, η Stephanie Hsu και η Teresa Palmer.

«Στις περισσότερες ταινίες, οι ηθοποιοί εισπράττουν τα εύσημα, αλλά οι κασκαντέρ κάνουν όλη τη δουλειά, και αυτό τελειώνει σήμερα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στη σκηνή του CinemaCon τον Απρίλιο, στην παρουσίαση της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη και την Εmily Blunt.

Το «The Fall Guy» βγαίνει στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα